Artiklar inom Träning / Coachtips | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

7 backpass som får fart på sommarträningen!

Coachtips


Träning

Att kombinera olika långa intervaller på bana eller löpband är ett effektivt sätt att få upp farten inför säsongen. Här är ett av Anders Szalkais favoritpass.


Träning

Nå toppformen med tempoträning – utan överbelastning och skadeproblem! Christer Wernhult svarar på frågorna hur ofta, hur snabbt och på vilket sätt du bör öka farten i din träning.


Träning

Att springa fartlek på en kuperad skogsslinga är ett roligt sätt att hålla formen under vinterträningen. Lämna klockan hemma och låt kroppen styra farten!
Träning

Vintern är en perfekt tid för att bryta träningsrutinerna och ladda upp med ny energi inför nästa säsong. Nu har du också en chans att reflektera över dina mål och drivkrafter, som i sin tur styr över vilka aspekter av träningen som du bör fokusera på nästa år.
Träning

Håll kan göra förvånansvärt ont och dessutom hålla i sig oväntat länge. Här kommer tips på hur du kan motverka och lindra smärtan som kan sätta stopp för den mest ambitiösa löparen.


Träning

Bekvämt och kul – och du blir snabbare på kuppen! Progressiv distanslöpning är perfekt höstträning och passar även bra på löpbandet. Så här gör du.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev


Loppkalendern

22 aug
Stockholm
23 aug
Örebro
24 aug
Sälen
25 aug
Göteborg
25 aug
Gällivare
Se alla våra rekommenderade lopp

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken