Artiklar inom Träning | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Så löptränar du smartast på semestern!

Träning


Träning

Ett millopp ställer stora krav på styrka, uthållighet och snabbhet - långdistanslöparens heliga treenighet. Här följer två träningsprogram, ett för nybörjare och ett för medelgoda löpare, som hjälper dig att klara av ett millopp som Midnattsloppet på bästa sätt.


Träning

Laddar du för något långlopp i sommar? Här är knepen som hjälper dig att förebygga muskelvärken dagarna efter.


Träning

Sommaren är inte bara lata dagar utan också en tid då många olika händelser pockar på din uppmärksamhet. Ett gott råd är därför att bygga din semesterträning runt morgonpass, tempoträning och återhämtning.


Träning

Sommaren kan vara ett bra tillfälle att strama upp träningen så att du faktiskt åstadkommer mer än du brukar – och dessutom på kortare tid. Det gäller bara att maximera varje minut och varje kilometer!
Träning

Att blanda löpträning i terräng med pass på asfalt kan hjälpa dig att bli starkare, mer allsidig, öka din syreupptagningsförmåga och minska risken för skador.


Träning

Med runt 1 vecka kvar till världens största halvmara, Göteborgsvarvet, tog vi ett snack med Mustafa ”Musse” Mohamed. Vi frågade Musse om vilket upplägg som är bäst inför loppet och vad han tog till sig från träningen med Mo Farah, som med dubbla OS guld vid de två senaste olympiska spelen är en av de bästa löparna genom alla tider.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

21 jul
Trollhättan
22 jul
Öland
26 jul
Öland
29 jul
Falkenberg
29 jul
Åre
Se alla våra rekommenderade lopp