Artiklar inom Träning | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Så tränar du bäst inför den magiska milen

Nybörjare


Kom i gång och spring din första mil!

Har du precis kommit i gång med löpningen men känner ändå att du vill ta träningen ett steg längre? Då är det en bra idé att anmäla sig till ett millopp. Här hittar du både loppförslag och några råd för hur du kommer till start i bra form.


Kontrollera vårformen med hjälp av intervaller

Hur ligger du till med formen efter vårens löppass? Coach LG Skoog tipsar om ett enkelt pass för att kolla av dagsläget och följa upp hur din löpning utvecklas framöver.


Tre lätta sätt att hitta ditt tröskeltempo

Att löpa i ett så högt tempo att du tangerar din egen mjölksyratröskel utan att passera den (och bli stum i muskulaturen) är viktigt om du vill förbättra din löpkapacitet. Så här kan du uppskatta din egen mjölksyratröskel på tre enkla sätt.


Runner's Worlds stora nybörjarguide!

Hur gör man egentligen för att komma i gång på riktigt? Var och hur mycket ska man springa? Vad ska man äta, hur ska man undvika skador? Som nybörjare har man många frågor, här hittar du svaren!
Sätta personbästa på milen i år? Så här gör du!

Byt ut något eller några av dina träningspass mot de här nyckelpassen och klara ditt mål!


Så klarar du utförsbackarna i Stockholm Tunnel Run

På lördag springer över 33 000 löpare Stockholm Tunnel Run Citybanan. Så här gör du för att springa utför i full fart – utan att förstöra lår och vader på den backiga banan.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

30 maj
Gävle
31 maj
Örebro
31 maj
Borlänge
01 jun
Linköping
Se alla våra rekommenderade lopp