Nr. 6, 2010. I butik 22 juni | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Nr. 6, 2010. I butik 22 juni

15 jun 2010

I det nya numret av Runners World möter du starka personligheter bland andra Mattias Claesson, som satsar mot EM i Barcelona. En mycket bestämd karaktär som inte hymlar med vad han tycker och tänker. Du möter också de fem fantastiska killarna som driver projektet Husby Marathon, ett socialt utvidgat löpprojekt, som stärker ungas självkänsla och tro på sin egen förmåga.

Vi testar löpar-behåer och du kan testa din egen styrka, balans och kondition i ett omfattande test som är ålders- och könsanpassat. Testet ger dig klara besked om vad som är dina starka sidor och vad du behöver träna mer på. Medföljande övningar och träningstips hjälper dig att stärka de sidor du behöver - eller vill - stärka. Magnus Bergman coachar dig inför Lidingöloppet och Magnus Hagström förklarar hur pulsbaserad träning hjälper dig till en snabbare träningsutveckling.

Vi tar dig på en snabbtur runt världen i vår lista över de tio bästa marorna och som vanligt: våra fantastiska krönikörer som alltid förenar livet och löpningen - ibland ur de mest oväntade perspektiv.

Det nya numret av Runner’s World finns i butik från den 22:a juni, 2010.
 Följ oss

Loppkalendern

22 sep
Uppsala
22 sep
Umeå
23 sep
Mölndal
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
Se alla våra rekommenderade lopp

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken