Artiklar inom Skador | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Löparens skador: Hälseneinflammation

Skador


Skador

Snabb eller långsam, ung eller gammal, alla löpare har i ett gemensamt mål: att hålla sig skadefria. Kolla in vår beräkningsmodell för skaderisker och arbeta sedan proaktivt för att minska riskerna. Vi berättar hur.


Skador

Tyvärr (måste vi ändå säga) är artiklar om olika löparskador bland de mest lästa sidorna på runnersworld.se. Men hur mycket av det du läser fastnar? Testa dina kunskaper här!


Skador

Smärta i ljumskarna är vanligt förekommande hos löpare. Sten Björnum redogör för de sex vanligaste orsakerna och hur man behandlar besvären.


Skador

Kan man springa bort en förkylning? Om du bara är lite snorig, ja. Om du har ont i halsen och/ eller ditt allmäntillstånd är påverkat, definitivt nej.
Skador

Du tränar och motivationen är på topp inför säsongens alla lopp. Men du glömmer väl inte att ta hand om två av dina viktigaste redskap - fötterna! Små knep kan enkelt förebygga de vanligaste problemen.


Skador

Februari är känd som en förkylningsmånad av rang, med högt antal sjuk- och vabdagar. Tråkigt för såväl löparformen som för plånboken. Men med de här tipsen håller du virusen på avstånd!


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

21 jul
Trollhättan
22 jul
Öland
26 jul
Öland
29 jul
Falkenberg
29 jul
Åre
Se alla våra rekommenderade lopp