Artiklar | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Häng med oss på RW Running Week - en löpares paradisresa!

Löparresor


Fredagsfilmen: Mt Marathon - ett helt galet - och helt fantastiskt lopp!

Kolla in när Emelie Forsberg och Killian Jornet tar sig an det legendariska Mt Marathon i Alaska - 5 kilometer stupbrant uppför och nedför. Ett lopp utan dess like.


Drömresan: Trailparadis på Papua Nya Guinea

Snart är våren här. Men inte riktigt än... Fly det gråa och bruna en stund och dröm dig bort till löpning på mer exotiska breddgrader. Den här filmen tar dig med på en fascinerande tripp till Papua Nya Guinea tillsammans med traillöperskan Anna Frost - och ger dig chansen att vinna en resa till just ditt drömresemål!


Kickstarta löparsäsongen och ladda energi med en träningsresa i vår!

Är du sugen på en rolig och omväxlande träningsvecka med mycket löpning? RW:s läsarvecka i Portugal är fullbokad, men vi har knepen för hur du ändå kan möta våren i solen och träna för och inspireras av några av Sveriges vassaste löpare.


Drömresan: Maratonäventyr på Key West

Sofia Hedström åker till Key West och upplever ett magiskt maraton på den bästa platsen på jorden - enligt Hemingway alltså. Allt är toppen i paradiset - tills hon springer vilse och gör ofrivillig ultradebut i den tropiska hettan. Häng med på ett oförglömligt äventyr!Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

18 feb
Stockholm
22 apr
Stockholm
Se alla våra rekommenderade lopp