Artiklar | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Så laddar Lovisa Lindh i Sydafrika inför säsongen - se filmen!

Löparprofilen


När löpningen går över styr - är du i riskzonen?

Plötsligt finns det varken tid för fredagsmys eller semestrar utan löpband. Allt kretsar kring loppresultat och schemalagda rundor. Löpningen är en positiv drog, men den kan också ta över livet. Så här vet du om du befinner dig i riskzonen.


Nycklarna till framgång: RW möter Lovisa Lindh

Lovisa Lindh har persat sig igenom hela löparåret 2016. Och det är framförallt tre nyckelbegrepp som spelat stor roll i Lovisas framgångssaga.


Rekordloppen gav Meraf OS-biljetten

Förra säsongen satte en skada stopp för Meraf Bahtas framfart på löparbanorna. I år har hon blivit kvitt besvären. Det har resulterat i tre svenska rekord - och en OS-biljett.


Sarah Lahti laddar för OS-start!

Den första maj i år debuterade Sarah Lahti på 10 000 meter. Och vilken debut det blev - Sarah satte svenskt rekord. Det belönades med en OS-biljett till Rio! På fredag eftermiddag är det dags för Sarah att ta sig an finalen!
Maria Larsson om SM-guldet och den tuffa vägen dit

Efter en lång tid av skador och rehabträning i det tysta klev hon plötsligt fram I onsdag och tog SM-guld på milen! Här berättar Maria Larsson om vad som krävs för att lyckas.


Abeba Aregawi: Historien om svensk idrotts mest dyrköpta guld

Skenäktenskap, skattebrott och doping. Turerna kring den forna friidrottsstjärnan har varit många. Claes Åkeson har grävt djupt i historien om Abeba Aregawi.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

11 mar
Göteborg
18 mar
Göteborg
18 mar
Uddevalla
19 mar
Stockholm
19 mar
Borås
Se alla våra rekommenderade lopp