Artiklar | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Från flykting till elit: RW möter Ebba Tulu Chala

Löparprofilen


Nycklarna till framgång: RW möter Lovisa Lindh

Lovisa Lindh har persat sig igenom hela löparåret 2016. Och det är framförallt tre nyckelbegrepp som spelat stor roll i Lovisas framgångssaga.


Rekordloppen gav Meraf OS-biljetten

Förra säsongen satte en skada stopp för Meraf Bahtas framfart på löparbanorna. I år har hon blivit kvitt besvären. Det har resulterat i tre svenska rekord - och en OS-biljett.


Sarah Lahti laddar för OS-start!

Den första maj i år debuterade Sarah Lahti på 10 000 meter. Och vilken debut det blev - Sarah satte svenskt rekord. Det belönades med en OS-biljett till Rio! På fredag eftermiddag är det dags för Sarah att ta sig an finalen!


Anders Forselius möter Adharanand Finn, författaren till "Jag sprang med Kenyanerna"

Boken "Jag sprang med Kenyanerna" har sedan 2012 fängslat löpare världen över. RW:s skribent och bloggare Anders Forselius har träffat författaren Adharanand Finn för en pratstund.
Abeba Aregawi: Historien om svensk idrotts mest dyrköpta guld

Skenäktenskap, skattebrott och doping. Turerna kring den forna friidrottsstjärnan har varit många. Claes Åkeson har grävt djupt i historien om Abeba Aregawi.


Promoe: Löpningen lyfter mig som artist

Han är vegan och nykterist och springer gärna och mycket - helst varje dag. Möt rapparen Promoe, från bandet Looptroop Rockers - i ett samtal om löpning i välgörenhetssyfte och om hur löpningen gör honom till en bättre musiker.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

18 feb
Stockholm
22 apr
Stockholm
Se alla våra rekommenderade lopp