Artiklar inom Livsstil / Krönikor | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Ledarkrönika: Världens bästa antistressmedicin

Krönikor


Runner's High - meningen med att vara människa

Vad exakt är det som händer i hjärnan? Och hur kan du öka chansen att nå dit? Johan Renström tar dig med på en resa mot Runner's High.


Ledarkrönika: Min perfekta helg!

Du vet de där överdrivet idylliska helgreportagen i livsstilsmagasinen? RW:s chefredaktör skruvar lite på konceptet. Hur skulle din drömträningshelg se ut om du fick fantisera fritt?


Coltings krönika: Träningsfarsoten

Den här veckan lyfter vi träning, folkhälsa, välmående och dagens hälsoklimat ur olika infallsvinklar. Jonas Colting undrar när debatten om "sitta på röven hela tiden-hetsen" ska komma?


Så undviker du sittsjukan

"Jag förmodar att du sitter ner när du läser detta. Sitt still en stund till och läs färdigt. Sen tror jag att du tänker dig för lite extra nästa gång du sätter dig ner." Den här veckan lyfter vi träning, folkhälsa, välmående och dagens hälsoklimat ur olika infallsvinklar.
Krönika: Löpardejt på Manhattan

"Man träffas, känner efter och springer vidare. Tempot är högt och utbrändhet på kärleksfronten verkar numera lika vanligt som på karriärsfronten."


Krönika: Tack kroppen - den här sommaren fortsätter vi leva på vårt sätt

"Det viktigaste jag har lärt mig av att bo i USA är att man får göra som man vill. Det finns utrymme för mångfald och jag behöver inte vara en del av en jagande trendflock."


Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

30 maj
Gävle
31 maj
Örebro
31 maj
Borlänge
01 jun
Linköping
Se alla våra rekommenderade lopp