Artiklar inom Livsstil / Jag är löpare | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Jag är löpare: Daniella Witte

Jag är löpare


Jessica lever drömmen - bytte juridiken mot löpning

Från domarkarriär till VD för löpargruppen Runday. Jessica Didrikson, 37, från Orust lever nu sin dröm, när hon får arbeta med sitt nyvunna intresse: löpning.


Så gick Katja från överviktig och svårt sjuk till pigg och stark löpare

Trebarnsmamman Katja Cederholm, 37 år, från Västerås, har gjort en total livsstilsförändring. Här berättar hon sin framgångssaga.


Jag är löpare: Michael Thorén, VD för En svensk klassiker

Om två veckor står cirka 45 000 löpare redo att delta i något av Lidingöloppets utmaningar. Det är ju inte utan att man blir nyfiken på hur Michael Thoréns eget träningsupplägg ser ut?


Lär känna vår nya bloggare Sofie Nelson

I juni blev Sofie Nelson uttagen bland tusentals motionärer för att springa utmaningen Beat the sun tillsammans med elitlöpare som Jonas Buud. Där gjorde hon en av de starkaste insatserna och visade sin kaliber som traillöpare. Nu satsar hon dessutom på kortare sträckor. Säg hej till vår nya bloggare Sofie!
Löpningen gav blinda Mirjana mening med livet

Hon var svårt mobbad under hela sin uppväxt och blev djupt deprimerad som följd. Livet var en mardröm för synskadade Mirjana Krisanovic, 22, från Eslöv. Men när hon började löpträna förändrades allt - löpningen gav henne mening med livet.


Livsloppet: Löpningen blev räddningen för Alireza

Att bryta med allt och komma till en ny kultur är tufft. Men de nya vännerna i löparspåret var nyfikna på Alireza och lärde i sin tur honom allt om den svenska kulturen - om tre-fika, midsommar, svensk barnuppfostran och korvgrillning. De hjälpte honom att integrera sig i det svenska samhället.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

30 maj
Gävle
31 maj
Örebro
31 maj
Borlänge
01 jun
Linköping
Se alla våra rekommenderade lopp