Artiklar | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Efter tre barn och en lång träningspaus - så blev Maria mer vältränad än någonsin!

Jag är löpare


Så gick Katja från överviktig och svårt sjuk till pigg och stark löpare

Trebarnsmamman Katja Cederholm, 37 år, från Västerås, har gjort en total livsstilsförändring. Här berättar hon sin framgångssaga.


Jag är löpare: Michael Thorén, VD för En svensk klassiker

Om två veckor står cirka 45 000 löpare redo att delta i något av Lidingöloppets utmaningar. Det är ju inte utan att man blir nyfiken på hur Michael Thoréns eget träningsupplägg ser ut?


Lär känna vår nya bloggare Sofie Nelson

I juni blev Sofie Nelson uttagen bland tusentals motionärer för att springa utmaningen Beat the sun tillsammans med elitlöpare som Jonas Buud. Där gjorde hon en av de starkaste insatserna och visade sin kaliber som traillöpare. Nu satsar hon dessutom på kortare sträckor. Säg hej till vår nya bloggare Sofie!


Jag är löpare: Emma Igelström

Efter karriären som elitsimmare hittade Emma till löpningen. Nu är hon frälst triathlet och satsar mot Ironman på Hawaii.
Livsloppet: Löpningen blev räddningen för Alireza

Att bryta med allt och komma till en ny kultur är tufft. Men de nya vännerna i löparspåret var nyfikna på Alireza och lärde i sin tur honom allt om den svenska kulturen - om tre-fika, midsommar, svensk barnuppfostran och korvgrillning. De hjälpte honom att integrera sig i det svenska samhället.


Jag är löpare: Anna Kinberg Batra

Kenneth Gysing lär känna Anna Kinberg Batra i löparskorna.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

18 feb
Stockholm
22 apr
Stockholm
Se alla våra rekommenderade lopp