Artiklar inom Lopp / Stockholm Marathon | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Hur går man vidare efter maran?

Stockholm Marathon


Lopp

Det är full fart på Asics Stockholm Marathon mässan inför lördagens lopp. Nummerlappen uthämtning är givetvis i fokus, och att få in maratonstämningen. Men mest poppis verkar det vara att ta en flygande bild i Asics Take off zone.


Lopp

2012 bemästrade Fredrik Uhrbom på bästa sätt det kallaste Stockholm Marathon genom tiderna. Fredrik tog hem maraton SM-guldet på herrsidan och blev totalt 5:a i loppet. Nu siktar han med hjälp av Ale, chips och chokladmousse mot en ny topp placering i lördagens ASICS Stockholm Marathon.


Lopp

Maran är inte långt borta nu, och då gäller det att optimera de sista detaljerna som kan hjälpa dig göra ditt bästa lopp. RW:s chefredaktör Anders Szalkai, med rutin från 21 fullföljda Stockholm Marathon och den senaste svenske manliga vinnaren av loppet ger här sina bästa tips.


Lopp

För två år sedan sprang hon som motionär 2-3 mil i veckan. Nu hör Spåvägens Mikaela Larsson till toppskicket i årets Asics Stockholm Marathon. Runner's World fick en pratstund med Mikaela inför lördagens lopp.
Lopp

Vi har tidigare berättat att redan i år blir det del mindre ändringar på Söder och Östermalm - men nästa år blir det stora förändringar. Vill du springa Stockholm Marathons klassiska bana får du passa på.


Lopp

Och här är backarna du slipper!


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

24 sep
Lidingö, Sthlm
30 sep
Umeå
30 sep
Stockholm
01 okt
Stockholm
01 okt
Odense
Se alla våra rekommenderade lopp