Artiklar inom Lopp / Övriga lopp | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Kipsang & Keitany snabbast i New York

Övriga lopp


Jojje och Petter springer N.Y Marathon!

Jojje Borssén springer New York Marathon tillsammans med artisten Petter, hans fru Mikaela och en filmkamera. Häng med runt banan och upplev festen på N.Y Marathon 2013!


Se vårt bildspel från New York Marathon!

Delar av Runner's Worlds redaktion befinner sig just nu i New York och var under söndagen med och sprang eller hejade fram 48 000 löpare under världens största marathon. Här kan du se våra bilder från folkfesten!


Favoriterna vann New York City Marathon

Det visade sig att förhandsfavoriterna höll för trycket i New York Marathon 2013. Däremot var damernas och herrarnas lopp helt olika i sin karaktär.


Starkt startfält på New York Marathon

På grund av stormen Sandy blev förra årets lopp inställt, därför är många av löparna extra taggade i år vilket skulle kunna resultera i ett nytt banrekord.
Få full koll på New York Marathon 2012

Trots en av de värsta stormarna i mannaminne så kommer New York Marathon att gå av stapeln som planerat på söndag 4 november. Här går vi igenom vilka som är favoriterna till slutsegern, vilka svenska du bör hålla koll på och hur du följer loppet hemma från TV-soffan.


New York Marathon ska gå som planerat

Trots stormen Sandys framfart på den amerikanska östkusten så uppger arrangörerna att de har för avsikt att genomföra helgens New York Marathon precis som planerat. De ber ändå alla löpare att följa utvecklingen och få de senaste nyheterna om loppet via New York Marathons hemsida.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

25 mar
Karlskrona
25 mar
Mantorp
26 mar
Göteborg
26 mar
Örebro
Se alla våra rekommenderade lopp