Artiklar inom Lopp / Övriga lopp | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Semivägg i Paris: ändå PB för RW:s nya kock Myllymäki

Övriga lopp


Topplöpare till New York Marathon

På söndag 2 november är det återigen dags för världens största och mest populära maraton. Det är utan tvekan ett starkt startfält som springer den 44:e upplagan.


Jojje och Petter springer N.Y Marathon!

Jojje Borssén springer New York Marathon tillsammans med artisten Petter, hans fru Mikaela och en filmkamera. Häng med runt banan och upplev festen på N.Y Marathon 2013!


Se vårt bildspel från New York Marathon!

Delar av Runner's Worlds redaktion befinner sig just nu i New York och var under söndagen med och sprang eller hejade fram 48 000 löpare under världens största marathon. Här kan du se våra bilder från folkfesten!


Favoriterna vann New York City Marathon

Det visade sig att förhandsfavoriterna höll för trycket i New York Marathon 2013. Däremot var damernas och herrarnas lopp helt olika i sin karaktär.
New York Marathon 2012 ställs in

Trots flera besked under veckan att New York Marathon skulle genomföras på söndag enligt plan har nu staden och arrangörerna tillsammans gjort en helomvändning som innebär att loppet istället ställs in. (Uppdaterad Lördag 3 nov. 12.50)


Få full koll på New York Marathon 2012

Trots en av de värsta stormarna i mannaminne så kommer New York Marathon att gå av stapeln som planerat på söndag 4 november. Här går vi igenom vilka som är favoriterna till slutsegern, vilka svenska du bör hålla koll på och hur du följer loppet hemma från TV-soffan.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

30 maj
Gävle
31 maj
Örebro
31 maj
Borlänge
01 jun
Linköping
Se alla våra rekommenderade lopp