Artiklar inom Lopp / Övriga lopp | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Raketutveckling - trots ormbett och benhinnestrul

Maraton


Lopp

Det blev dubbla kenyanska guldmedaljer, genom förhandsfavoriterna Wilson Kipsang och Mary Keitany, när det 44:e NYC Marathon avgjordes i ett kallt och blåsigt New York.


Lopp

Inte på plats i det stora äpplet på söndag? Så här följer du världens största maratonlopp på distans!


Lopp

På söndag 2 november är det återigen dags för världens största och mest populära maraton. Det är utan tvekan ett starkt startfält som springer den 44:e upplagan.


Nyhet

Jojje Borssén springer New York Marathon tillsammans med artisten Petter, hans fru Mikaela och en filmkamera. Häng med runt banan och upplev festen på N.Y Marathon 2013!
Lopp

På grund av stormen Sandy blev förra årets lopp inställt, därför är många av löparna extra taggade i år vilket skulle kunna resultera i ett nytt banrekord.


Lopp

Inte långt efter beslutet att ställa in årets New York Marathon var fattat började löpare skapa egna alternativ till loppet. Många begav sig därför till Central Park för att springa en alternativ mara på söndagsmorgonen. Amerikanska Runner's World var på plats och gjorde intervjuer med löpare från hela världen.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev


Loppkalendern

28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
29 sep
Göteborg
29 sep
Lidingö
Se alla våra rekommenderade lopp

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken