Artiklar inom Lopp / Övriga lopp | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Semivägg i Paris: ändå PB för RW:s nya kock Myllymäki

Övriga lopp


Lopp

På söndag 2 november är det återigen dags för världens största och mest populära maraton. Det är utan tvekan ett starkt startfält som springer den 44:e upplagan.


Nyhet

Jojje Borssén springer New York Marathon tillsammans med artisten Petter, hans fru Mikaela och en filmkamera. Häng med runt banan och upplev festen på N.Y Marathon 2013!


Lopp

Delar av Runner's Worlds redaktion befinner sig just nu i New York och var under söndagen med och sprang eller hejade fram 48 000 löpare under världens största marathon. Här kan du se våra bilder från folkfesten!


Lopp

Det visade sig att förhandsfavoriterna höll för trycket i New York Marathon 2013. Däremot var damernas och herrarnas lopp helt olika i sin karaktär.
Lopp

Trots flera besked under veckan att New York Marathon skulle genomföras på söndag enligt plan har nu staden och arrangörerna tillsammans gjort en helomvändning som innebär att loppet istället ställs in. (Uppdaterad Lördag 3 nov. 12.50)


Lopp

Trots en av de värsta stormarna i mannaminne så kommer New York Marathon att gå av stapeln som planerat på söndag 4 november. Här går vi igenom vilka som är favoriterna till slutsegern, vilka svenska du bör hålla koll på och hur du följer loppet hemma från TV-soffan.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

24 sep
Lidingö, Sthlm
30 sep
Umeå
30 sep
Stockholm
01 okt
Stockholm
01 okt
Odense
Se alla våra rekommenderade lopp