Artiklar inom Lopp | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Gbg Trappathon: Tusen steg mot Göteborgshimlen

Lopp


Lopp

13 095 löpare kom till start i 2017 års Asics Stockholm Marathon som avgjordes under närmast idealiskt löparväder. Etiopen dominerade i täten, och i kampen om SM titeln blev det förstagångsvinnare genom Spårvägens Mikaela Larsson och Hässelbys Martin Öhman.


Lopp

På presskonferensen inför 2017 års Asics Stockholm Marathon stod Japanen Yuki Kawauchi i fokus tillsammans med de svenska maratonhoppen Charlotte Karlsson och Mustafa Mohamed.


Lopp

Det är full fart på Asics Stockholm Marathon mässan inför lördagens lopp. Nummerlappen uthämtning är givetvis i fokus, och att få in maratonstämningen. Men mest poppis verkar det vara att ta en flygande bild i Asics Take off zone.


Lopp

2012 bemästrade Fredrik Uhrbom på bästa sätt det kallaste Stockholm Marathon genom tiderna. Fredrik tog hem maraton SM-guldet på herrsidan och blev totalt 5:a i loppet. Nu siktar han med hjälp av Ale, chips och chokladmousse mot en ny topp placering i lördagens ASICS Stockholm Marathon.
Lopp

Nu är det mindre än en vecka kvar till årets ASICS Stockholm Marathon, och nästan all träning ska vara gjord. Men några pass behövs för att hålla igång känslan och veckan kan innehålla en gammaldags kolhydratladdning.


Lopp

De stora loppen avlöser varandra. Efter ett lyckat Göteborgsvarv är det nu bara 9 dagar kvar till vårens stora maratonhändelse Asics Stockholm Marathon. Runt 17 000 löpare är anmälda och siktar mot loppet. Nu är det läge att börja skapa formen.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

21 jul
Trollhättan
22 jul
Öland
26 jul
Öland
29 jul
Falkenberg
29 jul
Åre
Se alla våra rekommenderade lopp