Artiklar inom Lopp | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Starka svenska insatser i Göteborgs Varvet

Göteborgsvarvet


Lopp

Debuten på halvmaraton kunde inte bli bättre för Charlotta Fougberg. Med sina 1.11.58 kom hon inte bara trea i Lago Maggiore Half Maraton utan gick även in som femma genom tiderna i Sverige på distansen. Så här ser hon på fortsättningen och sin framtida satsning.


Lopp

När inomhus-VM allra första löpgren, damernas 3000 m, avgjordes på torsdagskvällen i Birmingham så slutade Hälles Meraf Bahta på en 12:e plats på 9:05.94 efter att ha tappat mot täten den sista kilometern.


Lopp

Söndagen den 18 mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylén. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan i dag!


Lopp

Äntligen öppnar vi anmälan till vårens stora träningsdag den 18 mars!
Lopp

Föreställ dig känslan av att stå i startfållan till ditt livs lopp med Frank Sinatras "New York, New York" pumpandes ur högtalarna, och när startskottet smäller känner du Verrazanobron gunga under fötterna. New York City Marathon är helt enkelt något varje löpare måste uppleva! Bokningen av resor till 2018 års lopp är nu öppen – bland annat följer Anders Szalkai, Runner's Worlds chefredaktör, med som ledare.


Lopp

Under söndagen träffades runt 100 träningssugna tjejer när Runner´s Worlds Challenge21k höll sin första träningsträff i Stockholm. Coach Lisa Beskow inledde med en föreläsning på Clarion Hotell Sign och därefter blev det träning i Humlegården.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev


Loppkalendern

26 maj
Åseda
26 maj
Göteborg m. omnejd
28 maj
Borlänge
28 maj
Kalmar
28 maj
Vänersborg
Se alla våra rekommenderade lopp

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken