Artiklar inom Lopp | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Nappe och Maria triumferade i Lidingöloppet

Lidingöloppet


Lopp

På lördag är det dags för Lidingöloppets klassiska 30 kilometer, vilket är slutmålet för Runner´s World och Sauconys löparcommunity Run Your World: Lidingö. Gruppen på runt 800 löpare har tränat efter ett gemensamt program under tolv veckor. Sista veckan handlar det om att komma så fysiskt och mentalt positivt laddad som möjligt till loppet.


Lopp

När Köpenhamn halvmaraton avgjordes 17 september sprang herrsegraren Abraham Cheroben, Bahrain, in på 58.40 – endast 17 sekunder från Zersenay Tadeses världsrekord på 58.23.


Lopp

Ida Nilsson har haft en fantastisk säsong med segrar i bland annat Transvulcania, Swiss Alpine Marathon, Kia Fjällmarathon och Ultravasan. Nu kommer nästa stora utmaning för henne, men med en helt annan karaktär: TCS Lidingöloppets 30 kilometer.


Lopp

Föreställ dig känslan av att stå i startfållan till ditt livs lopp med Frank Sinatras "New York, New York" pumpandes ur högtalarna – och när startskottet smäller känner du Verrazanobron gunga under fötterna. Över 150 000 löpare ansöker om en startplats till TCS New York City Marathon varje år och ca 50 000 får en. Du kan vara en av dem, förhandsanmälan till 2018 års lopp är nu öppen.
Lopp

Med 15 dagar kvar till TCS Lidingöloppet är det läge att börja lätta upp och skapa formen. Runner´s Worlds och Sauconys träningscommunity ”Run Your World: Lidingö” tipsar om passen och dessutom kan du som vill hänga med på en fartlek på ”sista milen” på Lidingö, onsdagen 13/9.


Lopp

Tjejmilen är bara några dagar bort och tuffa konditionsgivande pass är det för sent att köra – men ett eller några pass sista veckan kan få till en positiv känsla i kroppen. Anders Szalkai tipsar om tre pass - ett för dig som inte tränat något i sommar, ett för dig som tränat lite och ett för dig som tränat mycket!


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

30 sep
Umeå
30 sep
Stockholm
01 okt
Stockholm
01 okt
Odense
01 okt
Mölndal
Se alla våra rekommenderade lopp