STT Kolmården - Andreas Svanebo | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Andreas Svanebo


Andreas Svanebo är troligtvis Sveriges främsta trail-löpare som här delar med sig av stort och smått från sitt idrottsliv.

SPONSORER

Mest lästa


STT Kolmården

12 maj 2012
av: Andreas Svanebo

Säsongens 4/19 deltävling i Salomon Trail Tour (STT) gick idag i stapeln i Norrköping - Kolmården. Denna gång gällde 21 km för min del, dvs den långa klassen (7 Suunto Ambit Challange). Hårda 21 km dessutom (20,1 km enligt Suunto Ambit). Grymt fin bana. Grym skyltning längs hela banan. Allt var fasen grymt med dagens race. Tummen upp helt enkelt. Enda negativa var att det krockade med Göteborgsvarvet så att deltagarantalet blev lite lidande utav det.

Jag är överlycklig att Salomon dragit igång denna Tour. Jag vill ha upplevelsen och friheten som skogen ger mig. Jag hoppas att fler inser tjusningen med traillöpning och vågar sig ut i skogen. Det ena utesluter inte det andra. Våga testa.

Starten imorse gick kl. 11,00 för oss i långa klassen, vilket även var det största klassen. Jag hade som taktik idag att öppna lite lugnare än normalt då distansen var en halvmara och samtidigt hade jag dålig koll på min dagsform. Efter ett par kilometer så gick jag upp i tät och blev relativt snabbt ensam och gjorde därefter mitt egna lopp in till mål.

Jag kunde korsa mållinjen som segrare. Min form var helt okey visade det sig. Det är roligt när kroppen svarar, mindre roligt när man har grus i maskineriet.

Klicka HÄR för samtliga resultat.

Se nedan filmen från banan från arrangören. Jag förstår att ni blir avundsjuka och inser vilken grym bana det var. Våga välj stigen före vägen nästa gång!
Följ oss

Loppkalendern

22 aug
Stockholm
23 aug
Örebro
24 aug
Sälen
25 aug
Göteborg
25 aug
Gällivare
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken