På benen igen - Sofie Nelson | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Sofie Nelsson


På benen igen

5 jul 2017
av: Sofie Nelsson

Jag berättade att kroppen inte riktigt var i form för någon vecka sedan. Träningen har gått tungt och jag har inte haft samma energi. Jag mår utmärkt i övrigt men just löpmässigt har inte orken funnits. Benen har varit tunga och jag har inte fått till några bra fartpass. Jag bestämde mig för att släppa träningsplanen ett tag och bara köra på känsla och tillåta mig att vila lite extra. 

Tack vare en lite lugnare och snällare period börjar kroppen bli sig själv igen. Jag känner mig starkare och piggare. En skön känsla och jag har börjat fundera på lopp och tävlingsplan igen nu när motivationen och orken är tillbaka. Jag är riktigt sugen på ett traillopp, gärna med lite höjdmetrar också. Kanske någon har förslag? Både inom och utanför Sverige. 

På fredag väntar lag-SM för IF Göta och jag ska representera laget på 5000m, vi får se hur det går. Förhoppningsvis har jag lite fart i benen. 
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttiosex med siffror i fältet här


Kommentarer


2017-07-17 21:58   Lennart Johansson

Förslag: Vemdalen Trailmarathon! Finns även halvmaraton.

Fjällnäs ska också ha ett lopp.
Återkommer när jag vet mer.
Vet bara att det går upp på 8 toppar..

 

2017-07-10 14:10   Sofie Nelsson

Tack för tipset Micke! Ska jag absolut kolla vidare på :)

 

2017-07-06 20:57   Mickesotoksd

Hej!
Kolla in det här testloppet! Men det är få platser så fundera inte för länge. Kan va kul att få lämna feedback & påverka hur man gärna vill ha ett traillopp :-)
http://www.ramundbergettrail.se/
:-) Micke

 

2017-07-05 23:17   Johan Hedlund

Härligt att du är på "banan" igen :-)
Lycka till med loppet!

 


Följ oss

Loppkalendern

30 sep
Umeå
30 sep
Stockholm
01 okt
Stockholm
01 okt
Odense
01 okt
Mölndal
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!