Laddar inför Göteborgsvarvet - Sanna Bryngelsson | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Sanna Bryngelsson


Laddar inför Göteborgsvarvet

18 maj 2017
av: Sanna Bryngelsson

På lördag är det dags för Göteborgsvarvet. Trots att jag ursprungligen kommer från en liten ort sex mil söder om Göteborg, har jag aldrig sprungit Göteborgsvarvet. Jag hade egentligen inte tänkt springa i år heller men igår onsdag så öppnade det sig en möjlighet att få springa då den person som skulle springa hade blivit sjuk. Det ska bli riktigt kul att få uppleva den folkfest som jag har hört så mycket om. Jag ser loppet som ett långpass inför Stockholm Marathon om några veckor och jag kommer därför låta kroppen bestämma tempo. Om allt känns bra så kör jag på det och om kroppen känns mindre bra så blir det ett långpass i distansfart.

Den största utmaningen som jag ser just nu är vädret. Enligt den senaste prognosen från yr.no kommer det att vara 24 grader och växlande molnighet på lördag. Jag springer inte speciellt bra i värme vilket gör mig lite nervös. Mitt senaste och hitintills enda halvmaraton som jag har sprungit sprang jag i Taiwan i 38 graders värme, ett av de värsta lopp som jag har sprungit då värmen fick kroppen att kännas tung och som att jag sprang i tuggummi utan att komma framåt. För att förbereda mig inför loppet på lördag så kommer jag imorgon att springa ett lättare pass på ungefär 20 minuter och avsluta med fyra stycken stegringslopp.
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nitton med siffror i fältet här
Följ oss

Loppkalendern

19 aug
Uppsala
22 aug
Stockholm
23 aug
Stockholm
24 aug
Örebro
26 aug
Brottby
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!