#Måndagspeppen - Lyssna på andra - #Måndagspeppen - Lyssna på andra | Runner's World
Annons

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Ann-Sofie Forsmark

#Måndagspeppen - Lyssna på andra

Ibland fastnar man i sitt eget lilla hjul. Ibland går det bra men ibland blir det en lite ond cirkel där man inte kommer vidare med vad än det är för problem man grubblar på.

Jag är själv ganska bra på att inte prata med andra- tro det eller ej. Man pratar jobb på jobbet och så hörs man med andra via sociala medier men det blir inte samma sak som att faktiskt prata med någon öga mot öga.

Idag gick jag och smågrubblade på vår logistiska utmaning vi kommer ha under våren med att försöka hinna jobba, hämta och lämna och få vardagen att gå bra, inte bara gå ihop. Då berättade en kollega om deras utmaning och jag insåg hur jäkla bra jag har det ändå. Min utmaning försvinner inte men kändes plötsligt väldigt lätt. Det hade inte skett om jag inte pratat med henne.

Så det finns massor att vinna på att berätta för någon annan om en utmaning man har:

1) Ibland räcker det med att någon lyssnar, att man får sätta ord på det och personen säger- "stackars dig" så känns det bättre.

2) Det kanske visar sig, som i mitt fall i dag, att de har ett betydligt större problem på samma område så man får lite perspektiv.

3) De kanske har ett förslag på en lösning eller bara säger något som får dig att tänka på ett nytt sätt själv.

Det är bra att prata alltså!

Skriv ut Kommentarer (0)

2016-01-04 13:50, visad 1710 ggr


(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtioåtta med siffror i fältet här

[Mer om]Ann-Sofie Forsmark


Vem: Forever young småbarnsmamma med spretig utbildning som både civilekonom (samt studier i miljöekonomi och miljöteknik), massör, revisor, löpcoach och hälso- o friskvårdskonsult. Efter 11 år i exil i England, Australien och Jämtland är jag en smått ofrivillig Sthlmsbo som letar sig bort från asfalten så fort det går.

Arbetar som hälsostrateg, driver enskild firma där jag föreläser, löpcoachar, och hjälper med kost samt instruerar på workshops och event. Driver podden Health for Wealth om strategiskt hälsoarbete. Därtill arrangerar jag årets GODaste lopp: Tjejmarathon 2016

Vad jag skriver om: Ultralöpning. Terränglöpning. Bra mat. Yoga. Hälsa. Företagshälsa. Föräldralivet. Välgörenhet.

Motto: Work hard. Do good. Rest and play.

Utmaningar 2014-15: Jag ska i takt med familjelivet bli mitt starkaste och mest uhålliga jag. Siktar på att klippa 2 timmar på min 100 milestid och på vägen dit ha en riktigt badass-vavavoomvardag.

Vill du kontakta mig angående föreläsningar, löpcoachning eller annat? Maila gärna!
Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Sök på runnersworld.se


Få vårt nyhetsbrev!


Annonser