Lönsam hälsa på arbetsplatsen- TACK! - Ann-Sofie Forsmark | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Ann-Sofie Forsmark


Vem: Forever young småbarnsmamma med spretig utbildning som både civilekonom (samt studier i miljöekonomi och miljöteknik), massör, revisor, löpcoach och hälso- o friskvårdskonsult. Efter 11 år i exil i England, Australien och Jämtland är jag en smått ofrivillig Sthlmsbo som letar sig bort från asfalten så fort det går.

Arbetar som hälsostrateg, driver ( i väldigt liten skala) en enskild firma där jag föreläser, tidigare har löpcoachat främst ultralöpare, kostcoachat samt instruerar på workshops och event. Driver podden Health for Wealth om strategiskt hälsoarbete. Därtill arrangerar jag årets GODaste lopp: Tjejmarathon 2016 en gång per år. Det är förstås inte full fart på alla bitar samtidigt utan det växlar under året.


Jag har mycket energi och det får jag genom att vara väldigt noga med att göra rätt saker, jobba smart, ha mycket ledig tid tillsammans med min familj och ta hand om sömn och återhämtning.
Vad jag skriver om: Ultralöpning. Terränglöpning. Bra mat. Yoga. Hälsa. Företagshälsa. Föräldralivet. Välgörenhet.

Motto: Work hard. Do good. Rest and play.

Utmaningar 2017: Under 2016 klarade jag mitt (enda!) prestationsmål inom löpningen; att springa 100 miles under 20 timmar. Inför 2017 vill jag springa med fokus på upplevelselopp men sätter inga specifika mål- om inte andan faller på!

Vill du kontakta mig angående föreläsningar, löpcoachning eller annat? Maila gärna!

Lönsam hälsa på arbetsplatsen- TACK!

27 nov 2016
av: Ann-Sofie Forsmark

Ja hur skapar man lönsam hälsa på jobbet? Det går absolut inte att sammanfatta i ett blogginlägg och inte på en dag eller en vecka.

Men under en intensiv förmiddag med fyra av Sveriges bästa på området var syftet med vår workshop på Allt för Hälsanmässan att ge deltagarna inspiration, idéer och konkreta verktyg att börja med måndag morgon.

Vi hade med oss fyra stycken gäster från våra tidigare avsnitt i podden som expertpanel:

Jon Persson- VD på Cygni- framröstat till Sveriges och Europas bästa mindre och medelstora arbetsplats flera år

Johan Book - ledarskapskonsult och mästare på att gå från strategi till handling.

Veronika Rörsgård - HR-chef på Skanska som blev årets HR-chef i år

Josefin Green - Verksamhetschef på en hemtjänstenhet i Halmstad där man ökade hälsan med 400 % genom en satsning på chefshälsa.

Jag och Boel Stier som jag poddar med var moderatorer och med oss hade vi även Frida Adamsson från Creative Coaches som tecknade allting- superhäftigt!

Samt Agda Media (vår poddproducent) som stod för ljudupptag så det blir ett poddavsnitt av alltihop senare.

Och så Katarina Jansson (min katt alltså) från pwrdby.se som fotograf.

Vi gjorde detta i samarbete med Allt för Hälsan där Emilia har varit den sammanförande kraften. Vi hade ett förutsättningslöst möte med Patrik Löwstedt från mässan i maj och sen satte vi igång.

Syftet var att komma bort från att publik bara sitter och lyssnar utan faktiskt får prata med varandra och jobba med sina organisationers utmaningar.

Innehållet kommer ni kunna höra i vårt avsnitt som släpps 8e december på Health for Wealth och det var fantastiskt härligt att höra engagemanget och få så fin feedback på hur givande det var.

Den här typen av workshops i det här ämnet känns verkligen rätt både nu och för framtiden och jag ser fram emot att göra något liknande igen!

TACK alla som var med och tack alla som gjorde det möjligt! Bilder nedan: Katarina Jansson pwrdby.seFölj oss

Loppkalendern

22 aug
Stockholm
23 aug
Örebro
24 aug
Sälen
25 aug
Göteborg
25 aug
Gällivare
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken