10 saker jag ska göra i sommar - Ann-Sofie Forsmark | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Ann-Sofie Forsmark


Vem: Forever young småbarnsmamma med spretig utbildning som både civilekonom (samt studier i miljöekonomi och miljöteknik), massör, revisor, löpcoach och hälso- o friskvårdskonsult. Efter 11 år i exil i England, Australien och Jämtland är jag en smått ofrivillig Sthlmsbo som letar sig bort från asfalten så fort det går.

Arbetar som hälsostrateg, driver ( i väldigt liten skala) en enskild firma där jag föreläser, tidigare har löpcoachat främst ultralöpare, kostcoachat samt instruerar på workshops och event. Driver podden Health for Wealth om strategiskt hälsoarbete. Därtill arrangerar jag årets GODaste lopp: Tjejmarathon 2016 en gång per år. Det är förstås inte full fart på alla bitar samtidigt utan det växlar under året.


Jag har mycket energi och det får jag genom att vara väldigt noga med att göra rätt saker, jobba smart, ha mycket ledig tid tillsammans med min familj och ta hand om sömn och återhämtning.
Vad jag skriver om: Ultralöpning. Terränglöpning. Bra mat. Yoga. Hälsa. Företagshälsa. Föräldralivet. Välgörenhet.

Motto: Work hard. Do good. Rest and play.

Utmaningar 2017: Under 2016 klarade jag mitt (enda!) prestationsmål inom löpningen; att springa 100 miles under 20 timmar. Inför 2017 vill jag springa med fokus på upplevelselopp men sätter inga specifika mål- om inte andan faller på!

Vill du kontakta mig angående föreläsningar, löpcoachning eller annat? Maila gärna!

10 saker jag ska göra i sommar

16 jun 2016
av: Ann-Sofie Forsmark

Peppen! Inför semestern alltså. Jag vet inte hur det är med er men jag blir bättre och bättre på sommarlov. För några år sen kunde jag inte låta bli att ta med mig jobb som jag tänkte att jag kunde göra i lugn och ro. Jag tog också för lång semester vilket gjorde att jag tänkte att jag ”fixar litegrann” och inte vågade stänga av helt. Sen trodde jag nog att man skulle ha avancerade planer men med barn har jag insett att det räcker ibland med att bara vara ute så hittar de på själva.

Innan barnen så drog jag mycket runt i min lilla bil och gjorde lite som jag ville. Nomaden i mig njöt. Nu kostar det dyrt att försöka få några egna dagar och självklart vill jag mest vara med barnen. Men en del av mig önskar att jag hade några dagar för mig själv någonstans. Jag stoppar den önskan åt sidan och är tacksam för totalt 6 veckors semester med min underbara familj, mina härliga intensiva barn och att vi har två ”landställen” att åka till. Lyx!

Inspirerad av Katta och Sofie så vill jag dela med mig av 10 saker jag ska försöka göra i sommar

1)      Spela gitarr och sjunga.  Eftersom jag jobbar på kvällarna annars så hinner jag inte det. Nu tänker jag hinna det. Jag saknar att sjunga och jag har tappat mycket av det jag kunde på gitarren.

2)     Äta mycket jordgubbar och färsk vitkål och inte försöka göra avancerad mat.

3)      Springa väldigt långt. Jag både vill och behöver för att klara mitt prestationsmål i höst. Kanske få springa och övernatta en natt.

4)     Läsa böcker. Också istället för att jobba. Har en del att läsa

5)     Chilla med fnattarna. Men på mitt sätt. Jag avskyr att ”leka” men älskar att gå på upptäcksfärd, läsa för dem, göra korsord, spela Kalaha med den stora och upptäcka naturen.

6)     Bada och simma. Måste nog skaffa ny våtdräkt om jag inte får låna makens. Men bada mycket. Överallt.

7)     Dela upp semestern i två delar så jag får lugna jobbnerven mitt i och sen vara ledig igen.

8)     Tälta med min stora tjej.

9)     Få en helt egen morgon där jag får springa först och sen sitta på trappen på landet i solen en tidig morgon och dricka kaffe i min blommiga kopp och lyssna på fåglarna.

10)   Cykla på min räcer. 
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtioåtta med siffror i fältet här


Kommentarer


2016-06-17 14:31   Ann-Sofie Forsmark

Anna- kajak lät ju hur fint som helst!! wow! ha en fin sommar!

Annette- det var ju en bra läxa- smart att göra med barnen också, ska göra det!
Trevlig sommar!!

 

2016-06-16 17:42   Anna G

Men ja! Jag tänkte i morse på att jag ska skriva en bucket list för sommaren. Med glass, gos, kajakpaddling, löpning och natur. Fjäll. Vatten. Och minst en bok (vilket är mer än noll...)
Ungefär. Massor av tid med barnet, men också lite egentid.

Ska skriva min lista! Tack för inspiration!

 

2016-06-16 16:55   Annette

Bra tips! Jag ska sno idén den och göra en semesterlista jag med, verkar som vi är lite lika så den kommer nog innehålla en del samma :-)
Min äldsta dotter har fått läxa/bingo över sommaren som innehöll uppgifter som: äta glass, läsa på en balkong osv. Fint <3

Hoppas du kan kryssa av alla dina punkter och får en fin semester!

 


Följ oss

Loppkalendern

26 maj
Åseda
26 maj
Göteborg m. omnejd
28 maj
Borlänge
28 maj
Kalmar
28 maj
Vänersborg
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken