Rapport från Tylösand Aquathlon & Swim - Rapport från Tylösand Aquathlon & Swim | Runner's World
Annons

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Petter&Jojje

Rapport från Tylösand Aquathlon & Swim

Foto: Lars Stålnacke

Nu börjar finslipningen inför Ö till Ö 1 september. Tanken är att vi ska tävla ihop oss under tre helger på raken - Tylösand Aquathlon som gick fredagen 25 juli, Karlstad Swim Run 2 augusti och sedan Ångaloppet 9 augusti. Allt för att få en känsla för hur vi jobbar tillsammans och lära känna varandras styrkor och svagheter i skarpa lägen. 

Igår körde vi första tävlingen - Tylösand Aquathlon & Swim. Ett fantastiskt arrangemang i hjärtat av sommarsverige på en av Sveriges mest välbesökta stränder. Och det var bra tryck på stranden vill jag lova! 2 kilometer simning och 21 kilometer löpning stod på schemat.Petter simmar väldigt bra nu. Jag hade inte själv kunnat simma så mycket snabbare igår. Jag fick bita i innan jag kom in i det ordentligt sedan höll vi fin fart hela vägen. Jag var trött när jag kom upp. Farten vi höll var (enligt tidtagningen) 3,15 km / h vilket skulle motsvara 1:13 på en Ironman enligt kalkulator. Väldigt stolt över jobbet och framstegen han gjort på simningen. Killen lärde ju sig simma i januari!

Ut på löpet slogs vi av den bedårande vackra löpsträckan. I alla fall hälften av varvet. Men det räckte gott och väl för att längta efter ett nytt var att ta vid. Vi sprang tre varv i stekhettan och gick imål glada över att ha genomfört en bra träningsdag. För vi såg det aldrig som något annat. Vi jagade inga placeringar eller pallplatser. Vi hade en mysig dag på Tylösand och kommer definitivt tillbaka nästa år också. Den här tävlingen har hittat sin form och plats, det kommer bli en klassiker! 

/ Jojje

Kategorier:
Tri-tävlingar 

Skriv ut Kommentarer (1)

2014-07-27 13:22, visad 12745 ggr


(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tretton med siffror i fältet här

Kommentarer


2014-07-27 14:56   Johan

Snyggt linne du fått till Jojje..

 
Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Sök på runnersworld.se


Få vårt nyhetsbrev!


Annonser