Livets lopp - Livsloppetbloggen | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Livsloppet Blogg


I artikelserien Livsloppet förmedlar vi starka livshistorier där löpning spelat en viktig roll. Ofta finns det mycket mer att berätta än vad utrymmet i tidningen tillåter, så nu hittar du därför Livsloppet-bloggen här på runnersworld.se. Varje månad får du följa en av profilerna från Livsloppet.

Den här månaden möter du Maria Börjesson, 43. Som ungdom tränade hon sprint och instruerade aerobics. Men när hon fick barn försvann träningssuget och hon tog en lång träningspaus. Med det följde en ohälsosam livsstil och en känsla av att inte leva fullt ut. Men i våras upptäckte hon Paulo Robertos ”15 minuter om dagen”, och löpbehovet kom tillbaka. Idag är hon mer vältränad än någonsin.

Livets lopp

6 nov 2016
av: Livsloppet Blogg

En stor del i att få till löpningen i livet är att hitta motivation. Ibland kan ett lopp både utgöra ett perfekt mål och ge fin motivation till att hitta kontinuitet i träningen. Och vilket lopp kan väl ge mer motivation än loppens lopp, det största av dem alla: The New York City Marathon! 

I dag när starten går är det två år sedan jag och Hjalmar stod där vid foten av Verrazano Bridge, med fullt av fjärilar i magen. Jag får fortfarande gåshud av att bara tänka på det. New York gav mig inte bara en oförglömlig upplevelse. Det gav mig också motivation till mer än ett år av härlig träning, inklusive avverkning av maran på hemmaplan i Stockholm. 

Här kan ni läsa mer om våra och några av våra vänners upplevelser av New York 2014. 

Lycka till alla som springer genom the five boroughs i dag!
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tjugosex med siffror i fältet här
Följ oss

Loppkalendern

19 aug
Uppsala
22 aug
Stockholm
23 aug
Stockholm
24 aug
Örebro
26 aug
Brottby
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!