Keep it simple! - Linda - Inspirationsbloggen | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Linda Christensson


Tre barn i åldrarna 2, 4 och 6 har inte hindrat Linda, 33 från att löpträna så mycket hon vill. Faktum är att hon är mer vältränad än någonsin. Här berättar hon om sin resa mot toppformen.

Keep it simple!

22 sep 2017
av: Linda Christensson

I onsdags hade jag lyxen att gå på Ann-Sofie Forsmarks föreläsning. Det var otroligt roligt och inspirerande.

Jag gick därifrån med en känsla av att jag är på rätt spår. Jag som motionerar mycket men även tränar en hel del får ofta frågan om vilka lopp jag ska springa eller hur jag lägger min kost. Jag brukar svara att jag bara gör det jag mår bra av, och tycker är kul. Att jag äter det mesta, men eftersom jag gör av med så mycket energi så brukar jag vara sugen på bra mat.

Men jag har inga större mål än att må bra. Sedan om jag lyckas bli starkare och snabbare är det ett plus i kanten. 

Ann-Sofie pratade om olika "hälsotrender"snarare stressar än hjälper. Olika juicer och pulver som gör att vi inbillar oss att vi tar hand om hälsan, istället för att lyssna på kroppen och se vad den behöver. Jag tog även med mig frågan om vad jag gör för att må bra. För mig är det några enkla saker.

Jag mår bra av att röra mig mycket. Jag cyklar eller springer därför till jobbet. För att jag ska klara av att springa så måste jag lägga en timme i veckan på att stärka kroppen. Min hobby utöver vardagsmotionen är att bli starkare. Inte lyfta vikter utan att kunna lyfta mig själv.

Jag mår bra av att äta ofta, ganska vanlig mat i normala portioner. Jag mår bra av att vara med mina barn och göra enkla saker. Inga lekland och happenings. Hellre skogen och vanlig lek hemma eller i naturen. För att jag ska hinna allt detta går jag upp väldigt tidigt på morgnarna. Och för att jag ska få ihop mina timmar med sömn går jag och lägger mig tidigt. Jag stressar sällan upp mig för saker jag inte hunnit göra och är istället glad för allt jag hunnit med (oftast inte allt jag borde)! Jag bryr mig inte om ett lite stökigt hem så länge det inte är smutsigt. 

Jag mår bra av att träffa mina arbetskamrater som ger mig perspektiv på saker. De utmanar mig på ett nyttigt sätt. Jag mår bra av att träffa mina vänner och familj. Det är "enkla" saker som får mig att må bra! Tack Ann-Sofie för alla tankeställare och kloka ord!Följ oss

Loppkalendern

28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
29 sep
Göteborg
29 sep
Lidingö
Se alla våra rekommenderade lopp

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken