Jag måste skriva om detta innan jag kan skriva något annat... - Linda - Inspirationsbloggen | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Linda Christensson


Tre barn i åldrarna 2, 4 och 6 har inte hindrat Linda, 33 från att löpträna så mycket hon vill. Faktum är att hon är mer vältränad än någonsin. Här berättar hon om sin resa mot toppformen.

Jag måste skriva om detta innan jag kan skriva något annat...

15 apr 2017
av: Linda Christensson

För en dryg vecka sedan, fredagen den 7 april gick jag som på moln. Jag skrev ett blogginlägg om att jag var starkare än någonsin och att jag hoppades att den känslan skulle sitta i länge. Jag minns att jag tänkte att jag utmanade ödet genom att skriva det. Inte visste jag att terrorns skräck skulle sätta sig så starkt i mig bara några timmar senare.

Det här inlägget har egentligen ingenting med träning att göra och är väldigt oinspirerande. Jag känner dock att jag måste få skriva detta innan jag kan skriva något annat.

Fredagen den 7 maj börjar som en fantastisk dag. Jag cyklar till jobbet och tränar på morgonen innan jag börjar jobba. Klockan 14 går jag en promenad i solen och bara känner mig glad. Jag minns inte exakt hur jag hörde det först, men tror att det är på radion. En lastbil har kört över folk på Drottninggatan. Jag hör ordet terrorattack. Mina kollegor kommer och säger vad som hänt. Det första jag tänker är "vad skönt att mina barn är långt ute i förorten" nästa sekund kommer jag på att Rio är i stan. På Hötorget med klassen och kollar på bio. Jag ringer min man som har kollat tiderna för bion och vi kommer fram till att han fortfarande ska befinna sig inne på bion.

Jag bestämmer mig direkt för att åka och hämta honom. I det läget visste man inte om det pågick flera attacker samtidigt eller om det skulle inträffa några fler. Allt var väldigt osäkert och jag ville inte att han skulle ner i tunnelbanan eller röra sig på platser med mycket folk. Jag säger till min man att göra allt för att få tag på någon av lärarna som är med klassen. Jag springer ner till en kollega som jag visste kunde hjälpa mig. Om någon skulle ta mig till platsen där en terrorattack sker så är det han.

Jag bryter ihop i 30 sekunder samtidigt som jag förklarar att Rio är nära Drottninggatan och jag bara MÅSTE hämta honom. Martin säger att han kör mig. Jag springer och hämtar min skyddsväst. Låter bli att rusta på vapen. När jag är på mitt kontor minns jag att jag hör den allvarliga rösten på radion som åter igen berättar om lastbilen som kört på folk på Drottninggatan. Man visste inte hur många döda och skadade det fanns. 

Jag och Martin springer till bilen. Så fort som Martin kör till Kungsgatan har nog ingen kört tidigare. I bilen är jag så lugn och fokuserad man kan vara. Jag förbereder mig mentalt på vad jag kan komma att se på platsen. Vi stannar bilen. Martin springer fram till mig. Tar tag om mina axlar och ruskar om mig samtidigt som han säger "Linda, vi kan behöva rädda liv nu och det kan vara så att vi kommer hitta din son svårt skadad". Jag hinner tänka "han är på bio så han har klarat sig". Vi springer upp på Kungsgatan till Drottninggatan. Det jag ser där och då tänker jag inte beskriva av respekt för de omkomna, skadade och deras anhöriga. 

Jag försöker ändå beskriva känslan. Tänk dig en film där en bomb precis exploderat. De som finns på plats är sjukvårdare, polis och skadade som ännu inte lämnat området. Martin ropar "gärningsman fortfarande på fri fot". Då tänker jag "fan, jag har inget vapen med mig". När vi kommer upp till Drottninggatan blir jag lättat över att det inte finns någon som behöver min hjälp. Dels känns det skönt för att jag inte är har någon riktig utbildning av sjukvård men också  för att jag inte behöver fatta något beslut om jag ska hitta min son eller stanna och hjälpa någon annan. Där och då var terrorattacken inte över. 

Jag kollar på klockan och ser att det handlar om någon minut innan skolbarnen kommer gå ut på en gata bara ett stenkast från Drottninggatan. Jag måste hitta honom! Min kollega springer mot Åhléns, jag springer efter en bit. Jag fattar sedan beslutet att vända och hitta min son. Jag hade aldrig kunnat göra ett bra jobb utan att veta att han är OK. Jag ropar till Martin att jag måste vända mot Hötorget för att hitta Rio. Han säger att han fortsätter mot Åhléns. Jag minns så tydligt mina tankar just då. Att jag är mitt inne i city när en terrorattack pågår. Jag har inte med något vapen och kan springa in i en attack när som helst. Men jag tänker också att det fan inte spelar någon roll. Jag ska hitta Rio! 

Jag springer upp till Hötorget där jag tror de varit på bio. Kollar sidan där utgången är men ser ingen. Jag springer in och ber en i kassan att berätta i vilken salong man visat filmen klassen skulle se. Det visar sig att de sett filmen på biograf Skandia på Drottninggatan. Helvete tänker jag. I det här läget har inte jag någon exakt bild över hur omfattande attacken varit. Om det är fler attacker just nu. Det var ingen annan som visste heller. Jag har aldrig sett city så tom på folk. Alla är rädda. Poliser springer med dragna vapen och ropar till folk att lämna city. Det kändes som att det var en krigszon. 

Jag korsar Hötorget och springer ner på Apelbergsgatan. Där ser jag skolklassen. Underbart skönt men jag visste ju också att det var nu jag skulle ta med Rio därifrån. Fokuserad och allvarlig säger jag till hans lärare att jag kommer ta Rio med mig hem. De frågar hur man ska ta sig hem. Jag förklarar att jag inte vill skrämmas men att det är allvar och att de ska ta sig bort från city så fort de kan och undvika folksamlingar.  Jag får höra att tunnelbanan slutat gå. Jag minns att jag inte ville säga åt vilket håll de skulle gå eftersom jag då inte visste om det var säkert någonstans. Tänk om jag skulle säga åt dem att gå åt ett håll och sedan sker nästa attack där.

När vi står där hör jag skrik uppifrån gatan. Jag minns speciellt en flicka som skriker och det ser ut som hon springer för sitt liv. De springer mot oss. Det är många människor, främst barn som springer. Jag tar Rio i handen och ropar spring. Alla springer ner mot Drottninggatan. Under ett avspärrningsband. En polis säger åt oss att springa in genom en dörr. Någon ropar "rädda barnen!". Jag minns en flicka som ligger i dörröppningen, hon har ramlat och alla är så nära att trampa på henne. Hon gråter. Jag lyfter upp henne och trycker in henne genom dörren. Jag trycker in min son och tänker "bara jag får in honom genom dörren så kan han inte bli träffad". Jag minns att jag hörde två smällar längre upp på gatan. Även fast jag nu i efterhand vet att det inte var skott så trodde jag det då. Jag har i efterhand fått veta att man trodde att det var skottlossning längre upp på gatan precis då. 

Jag springer in genom dörren och känner att jag springer rätt in i en fälla. Jag försöker hitta någonstans vi kan gömma oss men lokalen är så öppen. Jag springer upp för en trappa. Ser ett litet hål i golvet där jag tänker att Rio kan gömma sig. Vi stannar där. Det var första gången i mitt liv som jag sprang för mitt liv. Jag trodde att jag skulle dö och trodde att min son skulle dö. Det var en fruktansvärd känsla. Jag försöker hålla mig lugn. Jag tar av min skyddsväst och sätter den på Rio. Jag tänker att om någon kommer och ska skjuta oss så drar jag upp västen över hans huvud och läger mig över honom. Då kanske han klarar sig. Jag säger till Rio "Jag vill inte skrämma dig men nu är det allvar. Jag vill att du, om något händer kryper in i hålet där" Jag pekar på hålet i väggen. Rio börjar vända sig om för att krypa in. Jag säger att han inte behöver det nu. Jag ser att han inte kommer in med västen på så om han ska krypa in måste han ta av den. Rio säger "men mamma, där får inte du plats". Jag svarar bara med ett "jag vet". Jag förstår att i det här läget är min son rejält rädd. Han gråter och frågar om vi kommer dö. Jag svarar "nej" men känner att jag ljuger. Jag vet ju inte. 

Jag ser en flicka som gråter så hon skakar. Hon har mörkt hår och späd kropp. Jag känner att jag inte räcker till. Jag lyssnar hela tiden efter skott och skrik men hör ingenting. Jag kollar efter något jag skulle kunna attackera gärningspersonerna med eller ett ställe där barnen kan gömma sig. Jag önskar att jag hade haft mitt tjänstevapen med mig så jag skulle kunna skydda de här barnen. Skydda min son. Jag funderar på om jag ska skicka ett sms där jag skriver att jag älskar min familj och mina vänner men bestämmer mig för att det är bättre om jag låter bli. Precis så tänker jag. Att det är bättre att låta bli. 

Efter en stund, kanske efter bara några minuter släpper den värsta skräcken. Det känns fortfarande som jag är fast i en fälla i byggnaden som saknar rum att gömma sig i. Jag märker att de andra vuxna slappnar av och man säger att man ska sätta igång en film i bion så barnen kan titta. Just då är det sista jag vill att min son ska sätta sig i en öppen biograf. Men jag följer med honom ner och sätter mig bredvid. Jag vill inte skrämma honom mer. Min man ringer mig och säger åt mig att lämna city. Att jag ska ta med mig Rio och springa om något händer. Inte tänka på något annat än att skydda honom. Jag lovar att göra det. Jag får andra samtal om att det är skottlossning vid Fridhemsplan, Hötorget och vid Åhléns. Att det misstänks finnas bomber utplacerade. 

Jag får ett samtal av en annan vän som också säger åt mig att lämna byggnaden och city. Jag frågar vilken väg jag ska ta men han kan inte ge något svar på det. Jag börjar planera en rutt med smågator för att ta mig bort från city. Jag skickar ut ett desperat sms om att jag behöver hjälp att ta mig från stan. Jag får inget svar. Jag går för att kontrollera om  byggnaden vi är i är säker. Jag ser tre poliser utanför. Jag frågar om alla bakvägar är låsta och får svaret att det är så. 

Jag bestämmer mig då för att stanna. Att det är det säkraste stället just nu. Jag får ett samtal av en kollega och vi pratar kort. Jag säger att jag inte vill prata för att då kommer jag börja gråta. Jag måste vara stark nu för Rios skull. Rio får höra av någon att vi får vara där inne för att det brinner. Detta lugnar honom inte utan han börjar ställa frågor så som "kommer det börja brinna här, är elden släckt osv". Jag känner att jag inte kan ljuga utan säger att det brunnit långt från oss och att jag kommer berätta vad som hänt så snart vi kommit hem.

Barnen sitter och kollar på bio. Jag kan inte riktigt slappna av. Mina sinnen känns som på helspänn. De vuxna vill ventilera vad som hänt utan att barnen hör. Jag försöker förstå vad det är jag varit med om. Varför jag reagerade som jag gjorde och tänkte som jag gjorde. Efter cirka fyra timmar på biografen blev vi evakuerade från city. När vi kommer fram till Rios skola kan jag inte titta på barnen som möts av sina föräldrar. Jag tittar bort. Det känns så fint men jag kan inte ta in det. Spänningen släpper och jag börjar skaka. Jag fungerar som vanligt men ändå inte. 

Vi kommer hem och min son ber mig berätta om vad som hänt. Jag hade på bussen hunnit läsa BRIS rekommendationer och följde det. Mina två döttrar kom hem. Min man hade lämnat dem till några vänner när han fick höra om attacken. Han åkte bil till Alvik och sprang sedan till polishuset för att hjälpa till. Vilka hjältar alla dessa poliser är! Jag är så stolt över min yrkeskår! Inte en sekund tänkte min man att ha  inte kan ta sig till jobbet. Han bara gjorde. Mina tre barn somnar i vår säng. Min kollega som körde mig till platsen ringer och jag gråter mig igenom samtalet samtidigt som jag berättar att jag trodde att jag skulle dö idag. Att jag trodde jag skulle få se min son dö idag. Han lyssnar och ser sedan till att min man skickas hem från jobbet.

Dagarna som följer är som en dimma. Jag gör allt på rutin. Cyklar till jobbet, tränar, går på möten och svarar i telefon. I början av veckan försöker jag få folk att första hur det var att vara i city fredagen den 7:e april. Men märker snabbt att det inte är någon idé. Jag behöver prata om det utan att behöva förklara mig. Mina fantastiska kollegor bara lyssnade. Tack för det! En annan kollega har varit med mig på gymmet och fått mig att tänka på annat. Även om jag måste varit den sämsta träningskompis man kan tänka sig. Helt energilös... Igår sprang jag en runda. Min älskade löpning som brukar få mig att rensa huvudet fick mig att tänka mera. Jag kom på mig själv att tänka att jag vill tänka på annat.

Nu en dryg vecka efter attacken känns min upplevelse som en fantasi. Jag kan inte riktigt minnas hur det kändes. Jag kan inte heller riktigt minnas känslan av att vara starkare än någonsin. Men jag är snart där igen. Ingen mördare och terrorist ska få beröva mig den känslan!
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtioett med siffror i fältet här


Kommentarer


2017-08-15 11:57   THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: {} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom {}

 

2017-08-14 16:52   kath

Jag har aldrig sett mig skjuta tårar för någonting förut, men den här dagen som min älskare lämnade huset med irritationer efter att vi hade någon kamp om honom som alltid kom hem sent och flirtade med kvinnor skrek jag hela dagen, men efter så många dagar Av ensamhet bestämde jag mig för att leta efter lösning på mitt förhållande och svar kom till mig när jag såg Dr.Adodo detaljer på internet och jag läste mycket recensioner om honom och jag bestämde mig för att ringa honom och med hjälp av Dr. Adodo min älskare kom tillbaka till mig inom 48 timmar och sedan dess har han aldrig kommit hem sent, så du kan se hur mäktig och användbar Dr.Adodo är för hela världen, det är därför jag ska sätta Dr.Adodo kontaktuppgifter Just nu för de personer som behöver hjälp, kontakta Dr.Adodo via mobil +1 (661) 704 3225 eller skriv honom via e-post på

 

2017-08-11 13:12   octavia

I have to give this miraculous testimony, which is so unbelievable until now. I had a problem with my husband 6 month ago, which lead to our break up. when he broke up with me, I was not myself again, i felt so empty inside me, my love and financial situation became worst, until a close friend of mine Lucy told me about a spell caster who helped her in the same problem too his name is Dr Ogundu email: I email Dr Ogundu the spell caster and i told him my problem and i did what he asked of me, to cut the long story short. Before i knew what was happening my husband gave me a call and told me that he was coming back to me, i was so happy to have him back. We have two kids together and we are happy with ourselves. Thanks to Dr Ogundu for saving my relationship. Continue your good work, if you are interested to contact him and testify like me, the great spell caster email:

 

2017-07-28 19:44   shaun

Mitt namn är Colon Shaun från Sverige, jag vill berätta för allmänheten om hur min relation blev återställd av den stora kraften av Dr Adodo efter tre månaders ensamhet och hjärtat, min ex-älskare ringde mig efter att Dr Adodo hjälpt mig Kastade en stavning för att få tillbaka honom. Han ringde och ber om ursäkt att han vill att vi ska komma tillbaka och börja ett bra hem, nu är vi lyckligtvis gift. Allt tack till Dr Adodo för hans underbara andliga hjälp. Du kan kontakta honom på hans via e-post om du har liknande problem, eller någon lösning du kan behöva, lycka till. Du kan också ringa honom på mobil +1 (661) 704 3225

 

2017-07-11 23:48   sheryln

I'm so excited my husband is back after he left me for another woman. My husband and I have been married for about 7 yrs now. We are happily married with two kids, a boy and a girl. 3 months ago, I started to notice some strange behavior from him and a few weeks later I found out that my husband is seeing someone. He started coming home late from work, he hardly care about me or the kids anymore, Sometimes he goes out and doesn't even come back home for about 2-3 days. I did all I could to rectify this problem but all to no avail. I became very worried and needed help. As I was browsing through the internet one day, I came across a website that suggested that Dr OGUNDU can help solve marital problems, restore broken relationships and so on. So, I felt I should give it a trial. I contacted him and told him my problems and he told me what to do and i did it and he did a spell for me. 24 hours later, my husband came to me and apologized for the wrongs he did and promise never to do it again. Ever since then, everything has returned back to normal. I and my family are living together happily again.. All thanks to Dr OGUNDU. If you have any problem contact him and i guarantee you that he will help you. He will not disappoint you. Email him at:
1. Bring your boyfriend back
2. Bring your husband back
3. Bring your wife back
4. Bring your girlfriend back
5. Win lottery
6. promotion in offices
7. help you to become pregnant,if you looking for the fruit of the womb
8. Complete cure of any kind of sickness
9. marriage commitment and so many more.

 

2017-07-11 22:22   angela

Mitt namn är Hassan Angela ... Jag känner mig väldigt glad att dela mitt fantastiska och underbara vittnesbörd med alla på denna sida ..: Jag var gift för 4 år till min man och plötsligt kom en annan kvinna in på bilden som han började hata Jag och han var förolämpande. Men jag älskade honom fortfarande med hela mitt hjärta och ville ha honom till varje pris .... Han lämnade in för skilsmässa och hela mitt liv vred sig och jag visste inte vad jag ska göra, han flyttade ut ur huset och övergav mig och Barnen ... min väldigt nära vän berättade för mig om att försöka andliga medel för att få min man tillbaka och introducerade mig till en stavningskastare så jag bestämde mig för att prova det. Även om jag inte trodde på alla dessa saker då när han gjorde speciella böner och stavning, efter 2 dagar kom min man tillbaka och bad att han hade insett sina misstag, jag kunde bara inte tro det, ändå är vi tillbaka tillsammans nu Och vi är glada om någon behöver hjälp, här är hans e-postadress Hans stavar är för ett bättre liv ELLER ring hans nummer +1 (661) 704 3225

 

2017-06-29 16:31   jessica

Hej, jag är inte bara för att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. Då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav denna stora man kontakt med mig och jag gav alla de föremål som han behövde för stavningen och nu är jag glad igen att vara kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: om du står inför någon form av problem
1. Få din älskare eller man tillbaka
2. Lotteri stava / Lycka stava
3. Om du vill stoppa din skilsmässa
4. Äktenskapsstavar
5. Få jobbstavning
6. Kampanjer
7. Få pengarna tillbaka.
8. graviditetsförlopp
9. Kärlekstavning
10. Om du vill tillfredsställa din partner
11. Förbjudande stavning

 

2017-06-10 11:48   johanna

Hello everyone it really worked and I am proud to testify too. I saw a post about how a lady was reunited with her husband and I decided to try this Doctor who helped her because my relationship was failing. Although I never believed in spiritual work. I reluctantly tried it because I was desperate, but to my great surprise this Doctor helped me and my relationship is now perfect just as he told me my husband now treats me like a queen, even when he Had said before that he does not love me anymore. Well, I can not say much but if you are going through difficulties in your relationship here is the email your partner will definetely return to you.

 

2017-05-23 22:29   THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom

 

2017-05-17 05:25   TRACY

Är väldigt glad att berätta för var och en för att höra mitt vittnesbörd kommer att säga. Är Tracy Johnson från Förenta staterna, är en sjuksköterska, denna berättelse

om mitt älsklingsliv. Jag har varit gift i 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och Barn och vi

har lidit i 2 år tills jag träffade en post där den här mannen Dr Kakuta har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att föra min älskare hemma

och tro mig att jag bara skickar min bild till honom och den av Min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i huset och såg att det

var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med Möttes med den här mannen och har din älskare

tillbaka till dig själv. Du kan kontakta honom med denna e-postadress {} eller du kan fortfarande ringa eller Whatsapp honom på hans mobil

+2349054872932 Tack Dr Kakuta.

http://kakutaspellz.wixsite.com/kakutatemple...

 

2017-05-13 08:29   BRUCE DOROTHY

Hej jag heter Bruce Dorothy. Jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min ex make tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig och mina två barn för en annan kvinna i över tre månader, Men när jag träffade en vän som introducerade mig till Dr Ade, den stora budbäraren till Oracle of Great Adespeltemple. Jag berättade mitt problem för Dr Ade om hur min ex-man lämnade mig och mina två barn och också hur jag behövde jobba i Ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts 24 timmar senare, Min ex-man ringde mig i telefon och sa förlåt för att leva mig och barnen förrän nu och en vecka efter att min man ringde mig för att be om förlåtelse, en månad senare blev jag uppmanad till intervju i ett mycket stort företag här i USA Var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör .. tack tack till Dr Ade du kan kontakta Dr Ade Throug H den här e-postadressen, Adespelltemple @ gmail.com. Ring eller Whatsapp honom på +2348148487280.

 

2017-05-13 08:26   DOROTHY

Hej jag heter Bruce Dorothy. Jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min ex make tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig och mina två barn till en annan kvinna i över tre månader, Men när jag träffade en vän som introducerade mig till Dr Ade, den stora budbäraren till Oracle of Great Adespeltemple. Jag berättade mitt problem för Dr Ade om hur min ex-man lämnade mig och mina två barn och också hur jag behövde jobba i Ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts 24 timmar senare, Min ex-man ringde mig i telefon och sa förlåt för att leva mig och barnen förrän nu och en vecka efter att min man ringde mig för att be om förlåtelse, en månad senare blev jag uppmanad till intervju i ett mycket stort företag här i USA Var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör .. tack tack till Dr Ade du kan kontakta Dr Ade Throug H den här e-postadressen, Adespelltemple @ gmail.com. Ring eller Whatsapp honom på +2348148487280.

 

2017-05-13 08:24   BRUCE DOROTHY

Hej jag heter Bruce Dorothy. Jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min ex make tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig och mina två barn för en annan kvinna i över tre månader, Men när jag träffade en vän som introducerade mig till Dr Ade, den stora budbäraren till Oracle of Great Adespeltemple. Jag berättade mitt problem för Dr Ade om hur min ex-man lämnade mig och mina två barn och också hur jag behövde jobba i Ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts 24 timmar senare, Min ex-man ringde mig i telefon och sa förlåt för att leva mig och barnen förrän nu och en vecka efter att min man ringde mig för att be om förlåtelse, en månad senare blev jag uppmanad till intervju i ett mycket stort företag här i USA Var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör .. tack tack till Dr Ade du kan kontakta Dr Ade Throug H den här e-postadressen, Adespelltemple @ gmail.com. Ring eller Whatsapp honom på +2348148487280.

 

2017-05-08 21:36   kristina juhas

Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på:
1. Ta med din pojkvän tillbaka
2. Ta med din man tillbaka
3. Ta med din fru tillbaka
4. Ta med din flickvän tillbaka
5. Vinn lotteri
6. Främjande på kontor
7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt
8. Fullständig bot av någon form av sjukdom
9. äktenskapsengagemang och så många fler.

 

2017-04-26 23:40   kristina juhas

Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel som han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på:

 

2017-04-21 19:03   M

Hej, det här inlägget som nu är ganska gammalt hittar jag först nu, två veckor efteråt. Läskigare än en thriller. Obeskrivligt att plötsligt hamna i detta, och all ovissheten kring "när är faran över" kan jag omöjligt föreställa mig. Kan inte skriva något klokt, bara... nej, jag vet inte. Klart att du måste göra allt för att prata och skriva av dig!

 

2017-04-21 10:40   Theresa Williams

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom

 


Följ oss

Loppkalendern

24 aug
Örebro
26 aug
Brottby
26 aug
Mariestad
26 aug
Kalmar
26 aug
Stockholm
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!