Linda - Inspirationsbloggen - Bloggare på Runner's World | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Linda Christensson


Tre barn i åldrarna 2, 4 och 6 har inte hindrat Linda, 33 från att löpträna så mycket hon vill. Faktum är att hon är mer vältränad än någonsin. Här berättar hon om sin resa mot toppformen.

5 julklappstips

6 dec 2017

Jag är inte särskilt "julig" av mig. Tycker livet innehåller så mycket ändå och att fler moment just nu bara skapar stress. I vår familj har vi dock hittat ett sätt att undkomma "den långsamma julklappsdöden" där hela december går åt att hitta julklappar till alla man känner och hela januari går åt att ha ångest över alla pengar man lagt på julklappar som inte behövdes. Vi köper bara en julklapp var till barnen. Thats it! Jättetråkigt kanske vissa tycker. Jätteskönt tycker jag. Sedan kan jag unna mig en julklapp till mig själv om jag vill och då får jag precis det jag vill ha.

Men om du nu verkligen vill köpa julklappar så här är mina bästa tips.

1. Icebugs eller liknande skor med dubbar på. Finns i olika varianter så som löpskor eller promenadskor. Ett sätt att kunna ta sig ut i friska luften även de isigaste dagarna. De brukar vara rätt dyra men en jättebra investering för kropp och själ. Du kan ju också ge ett "presentkort" på icebugs som ni sedan beställer på mellandagsrean.

2. Dubbdäck till cykeln. Ni kanske inte cyklar ofta men att ha dubbdäck till cykeln är en otrolig frihetskänsla. Då kan du cykla till gymmet/löpspåret istället för att ta bilen även de isigaste dagarna. Bra för både miljö och hälsa.

3. Pannlampa. Nu när det är mörkt ute brukar jag alltid ta med pannlampa i fickan när jag springer. Det har hänt några gånger att när jag kommer fram till spåret som brukar vara upplyst så är det mörkt. Då kan jag springa i skogen ändå. Pannlampan är även perfekt att ha när man ska läsa i ett mörkt rum och inte har någon sänglampa, när man tältar eller bara är ute och går. Man behöver ingen värstingmodell. För några hundralappar får du en som är tillräckligt smidig och ger tillräckligt med ljus.

4. Startbevis till något roligt lopp. Tänk på att köpa ett som är tillräckligt utmanande. Kanske kan ni köra loppet tillsammans!? Extra kul!

5. Tid. Ge dem du gillar tid med dig där ni gör något kul. Det behöver inte vara något dyrt. En middagsbjudning, ett biobesök, en dag då ni springer en sväng för att sedan basta och bada isvak eller vad som helst som ni bådar gillar att göra. 

Jag hoppas du fick lite julklappsinspiration. Men framförallt hoppas jag du får en stressfri december!Följ oss

Loppkalendern

22 sep
Uppsala
22 sep
Umeå
23 sep
Mölndal
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
Se alla våra rekommenderade lopp

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken