Linda - Inspirationsbloggen - Bloggare på Runner's World | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Linda Christensson


Tre barn i åldrarna 2, 4 och 6 har inte hindrat Linda, 33 från att löpträna så mycket hon vill. Faktum är att hon är mer vältränad än någonsin. Här berättar hon om sin resa mot toppformen.

Det är så enkelt att träna... speciellt under semestern

30 aug 2016

Jag vet, det låter sjukt pretto, men det var precis så jag tänkte när jag var i Spanien förra veckan.

Att packa ner mina löpardojor, shorts, gps-klocka och sporttop är lika viktigt som att packa ner tandbosten. Jag kom ner till Spanien förra söndagen och hade inga planer på träning, men visste att jag skulle vilja träna. Min kropp behöver det. Redan på söndagen tog jag mig till en brant backe som jag sett från balkongen. Tio gånger hade jag bestämt mig för att besegra backen. Och det fixade jag trots att jag trodde att jag skulle kräkas upp salladen jag ätit innan.

På måndagen vaknade jag och såg hur molningt det var. Perfekt dag för löpning. Jag snörade på skorna. Fyllde mitt vätskebälte och började springa. Värmen tog ut sin rätt men jag hade bestämt mig för 20 kilometer löpning. Så 20 kilometer blev det. Jag fick dock stanna efter 18 kilometer och köpa en coca cola och ta ett svalkande dopp för att sedan fortsätta de två sista kilometrarna i en backa med sandiga fötter innanför strumporna. På kvällen blev det ett tabatapass med fokus på bålen. Avslutade med att doppa mig i en svalkande pool och åt sedan en god middag. Aldrig är mat så gott som efter man tränat tycker jag.

Härligt att springa längst vattnet.

Tisdagen blev en vilodag. Blev dock en långpromenad på kvällen.

På onsdagen åkte vi till en fantastisk sjö vid bergen. Trots att jag är höjdrädd hoppade jag två gånger från en klippa. Det är en fantastisk känsla att göra något man egentligen inte vågar. Men om jag har bestämt mig för att hoppas gör jag det. På kvällen blev det ett kombinerat pass med intervaller och tabata. Fem gånger uppför backen och fyra övningar tabata. 

Jag hade svårt att gå i trappor under hela veckan men det var det värt.

På torsdagen provade jag paddle tennis för första gången. En timma av ren glädje. Bland det roligaste jag gjort i träningsform. Vi fick till ett spel trots att vi var flera nybörjare. Detta kan jag varmt rekommendera. 

På fredagen sprang vi ner till vattnet innan frukost. Vi körde några övningar på ett utegym vid vattnet och hoppade upp för några trappor. Tog ett skönt dopp innan vi joggade hem. Fantastisk start på dagen. 

Jag tränade nästan varje dag, men egentligen la jag inte många av mina timmar på träning. Det går så fort att träna om man vill. Och det är så enkelt. Man klarar sig helt utan redskap om man vill. Det räcker med en backe att springa i och mark att ligga på. Använd fantasin för det är bara den som sätter gränser. Efter den här veckan är jag sugen på en höst med massa träning och aktiviteter!Följ oss

Loppkalendern

20 aug
Linköping
22 aug
Stockholm
23 aug
Örebro
24 aug
Sälen
25 aug
Göteborg
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken