Hur ska jag någonsin kunna komma tillbaka till mina rutiner igen!? - Linda - Inspirationsbloggen | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Linda Christensson


Tre barn i åldrarna 2, 4 och 6 har inte hindrat Linda, 33 från att löpträna så mycket hon vill. Faktum är att hon är mer vältränad än någonsin. Här berättar hon om sin resa mot toppformen.

Hur ska jag någonsin kunna komma tillbaka till mina rutiner igen!?

16 aug 2017
av: Linda Christensson

Nu har jag varit ledig under drygt fem veckor. Fem härliga veckor utan att ställa klockan, sköna joggingrundor och svettiga crossfitpass. Jag har varit med mina barn på kosafari på Väddö utanför Norrtäje, i lekparker men mest bara varit. Vi avslutade ledigheten med elva dagar i Nerja, Spanien. Dagar där vi sov till nio, jag tränade en kortis, badade i poolen, åt lunch på restaurang, gick till stranden, badade, gick till poolen igen och sedan ut och åt på restaurang igen. Vi spelade mycket Uno och bara umgicks. 

Igår funderade jag över om jag någonsin kommer orka ställa klockan på 05.00 igen för att träna innan jobbet. Jag kom knappt upp i morse klockan 06.45!!! Jag funderar på om jag ska börja gå upp tidigare och tidigare varje dag till den 28:e då jag börjar jobba igen, men bestämmer mig snabbt för att sova så mycket jag kan fram till dess. Jag är ju en sådan som hellre drar bort plåstret snabbt än långsamt.

Däremot kan de här 12 dagarna fram till jag börjar igen vara en bra tid att hjälpa barnen komma in i sina rutiner. De har ändå varit lediga sedan 9 juni. Min äldsta har börjat första klass, vilket innebär fler lektioner under dagarna men även läxor. Mitt mellanbarn börjar förskoleklass vilket är en stor omställning för henne som tidigare bara gått hos dagmamma. Min minsta börjar hos en ny dagmamma, det kommer nog inte bli så stor omställning för henne men hon har blivit morgontrött under sommaren. Och det kommer bli nya rutiner och nya kompisar vilket såklart gör att man blir lite extra trött i början.

Men efter de här tolv dagarna är verkligheten ikapp igen. Då ska det heltidsjobbas, tränas, hämtas och lämnas på tre olika ställen och allt annat man ska hinna med i livet. Just nu ser jag inte fram emot allt vad det innebär men samtidigt vet jag att jag älskar att jobba, jag älskar att träna och jag gör allt för att hinna vara med mina barn så mycket det bara går.

Men just nu känns det väldigt långt borta att ställa klockan på 04.50 en mörk novembermorgon med lite snöblandat regn och springa till jobbet. Så jag vet exakt hur flera av er tänker, varför gör du det då? Jo för att när jag gör det så kanske jag inte älskar varenda steg jag springer men jag fullkomligt älskar känslan det ger mig efteråt och som håller i sig hela dagen! Så jag vet att jag kommer komma in i mina gamla rutiner igen! 


Kommentarer


2017-08-20 19:54   Linda Christensson

Tack Petra, låter bra... ska tänka på dig i veckan då jag sätter igång!

 

2017-08-19 19:50   Petra

Själv tillbaka och är också uppe och jazzar träning tidiga morgnar. Denna första vecka har nästan gjort fysiskt ont. Jobbat 12 timmar per dag och försöka komma igång med mer organiserad träning. Puhhh! Men jag ger det 2 veckor till så sitter det - rutinerna alltså! Bara å kämpa på!

 


Följ oss

Loppkalendern

24 jul
Öland
28 jul
Falkenberg
28 jul
Åre
28 jul
Åre
29 jul
Åre
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken