Sveriges grisigaste lopp! - Josefine Antonsson | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Josefine Antonsson


32-årig löpare och fyrabarnsmamma från Småland. Tränar gärna prestationsinriktat och har som mål att springa halvmaran på under 1.20. Här bloggar jag om löpträning, hälsa, föräldraskap och annat som hör livet till. Mina personliga rekord: 10 km 37:16, halvmaraton 1.22.59, maraton 3.00.18.

Sveriges grisigaste lopp!

9 okt 2017
av: Josefine Antonsson

I går sprang typ femtio personer Grisloppet - Sveriges i särklass grisigaste lopp - i en by några mil härifrån. Inte nog med att deltagarna fick springa genom kärr och diken och i riktigt oländig terräng, de fick också stifta bekantskap med livs levande grisar. Svinkul!!

Jag sprang inte själv (skyller på att jag inte gillar att bli blöt och kall ...) men det var skoj att titta på. Är sjukt imponerad av alla tappra deltagare och av min man + syskon med flera som arrangerat det så bra. Det är kul att den här typen av "äventyrslöpning" blivit så populär. Här kommer några foton så får ni en lite tydligare bild av vad det handlade om. Kom och var med nästa år vetja!

Foto: Rickard Petersson

Några undrade hur det gick med mitt ångestladdade intervallpass. Det gick BRA! Jag sprang inte 5+3 km som planerat utan 4 km i 3.41 + 2 km i 3.35 + 2x1 km i 3.30. Var förstås jobbigt men formen känns helt ok. Fick dessutom sällskap de första 2,5 kilometerna vilket gjorde det hela lite lättare. Nu ska jag försöka vila mig i ännu bättre form. Får se hur det går.

Kategorier:
Lopp (visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tolv med siffror i fältet här
Följ oss

Loppkalendern

10 mar
Göteborg
17 mar
Uddevalla
17 mar
Göteborg
18 mar
Sundbyberg/Solna
18 mar
Borås
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Boka in en fullmatad träningsdag med Lisa & Mårten den 18:e mars!

Söndagen den 18:e mars bjuder vi in till en maxad träningsdag tillsammans med Lisa Beskow och Mårten Nylen. Det blir inspirerande föreläsningar, varierande träningspass, lunch och en sportväska med goodies från Sportamore. Boka din plats redan idag!

Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken