Emelie Forsberg | Runner's World
Annons

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Emelie Forsberg

Detta borde ni testa!

Giir di mont, jag har skrivit om denna tävling förut, 2012 juli. Sista inlägget den månaden.

Då var det en fruktansvärd upplevelse, hela tävlingen var jag överhettad och yr och svimfärdig. Denna gång ville jag ta revansch, och på ett sätt gick det bra, men attans det är en hård tävling!

32 km och 2400 meter. Det låter inte så värst men det jobbiga är att man egentligen aldrig finner en vila, hela tiden kan man springa. 3 berg ska man upp på och allt i olidlig värme.

Haha, nu kan man undra varför i hela friden jag tycer att ni borde testa detta?

Jo för jag tror att de flesta svenskar som springer på stigar och berg i Sverige kommer att känna sig hemma på de stigar som man springer på längs tävlingen. Det är tekniskt, och mycket rötter och lera och sten!

Sen är denna tävling en upplevelse i sig! Hela tävlingen direktsänds och det är publik i massor längs hela banan! Väldigt häftig upplevelse. 

Jag tog mig i mål! Och jag kan fortfarande inte förstå hur jag kan tycka tävlingen är så himla jobbig..! Det borde ju bara vara att springa springa springa. Jag måste fundera på det.

Skriv ut Permalink Kommentarer (0)

2014-07-28 15:40


Annons

Dagens outfit!

Kanske mitt enda inlägg om min outfit..?

I flera veckor nu är det saker som jag har behövt att köpa, men jag drar mig för att gå till butikerna och handla. Jag klarar mig alltid. Speciellt när det kommer till kläder. Det enda som jag har, i klädväg, som är riktigt fräscht är träningskläder.. Men det är ju i dem som jag spenderar mest tid i så vad gör väl det.

Igår fick jag dock ett paket med en superfin klänning, och vad som gjorde den ännu finare var konceptet bakom. Nästa gång jag behöver köpa något ska jag nog bara gå in på deras hemsida och beställa..Då behöver jag ju inte traska till butiken!

Handgjort, bra kvalitet, fairtrade och passion!

www.nobale.net

Ha en fin dag!

Skriv ut Permalink Kommentarer (2)

2014-07-25 09:58


Mitt och Kilians egna skyrace!

Den 6 september kommer det att gå av stapeln! www.tromsoskyrace.com

Det kommer vara äkta skyrunning. Tekniska stigar, luftiga ryggar och galet vackra omgivningar! 42 km med 4300 meter eller den korta varianten, 19 km med 1600 höjdmeter.

Anmälan öppnar den 27 juli kl 19.00.

Vill ni bli med? 

Skriv ut Permalink Kommentarer (3)

2014-07-21 11:16


Nästa tävling!

går av stapel imorgon! Dolomites skyrace 22 km 1700 höjdmeter. Tredje gången jag springer det! 2.26 har jag sprungit på båda gångerna. Jga hoppas jag kan förbättra det i år!

Jag har vilat efter ultran. Och sprungit lite grann i det vackra dolomiterna!

Nu är det dags för en morgon jogg i värmen!

Hej så länge!

Skriv ut Permalink Kommentarer (0)

2014-07-19 09:13


Ett rekord, en vertikal km och en ultra

blev det förra veckan. Och lite löpning därimellan.

Allt kändes bra, rekordet var nog det bästa :) En härlig känsla att vara snabbast upp och ned på Sveriges högsta berg!

På fredagen inför vertikalen hade jag lite tunga ben, men känslan var helt okej. Jag var 45 sekunder ifårn en tredjeplats. Men slutade 6:a ! Foto: Ian Corless, Talk Ultra

Inför ultran (Ice trail, 65 km, 5000 höjdmeter, en tävling i ultra skyserien) kände jag mig fortfarande lite trött i benen så jag var inställd på att ta starten långsamt. Det gjorde jag, på platten, sen i första uppförsbacken kändes det lätt så då skapade jag en lucka ned till de andra damerna.

Hela tävlingen går på hög höjd, från 2000 meter upp till 3400 meter så det är ganska tungt att springa! Sen är det glaciärer och snöfält och tekniska ryggar man ska springa över. Himla fin tävling!

Foto: Damien Rosso

Jag ledde hela vägen från start till mål, men sista biten tog jag det väldans lugnt då jag hörde att jag hade 30 (!) minuter ned till andra dam. Så jag gick nedför den sista utförslöpan för att spara benen inför helgens tävling!

Allt gott!

Emelie

Skriv ut Permalink Kommentarer (4)

2014-07-15 15:10< Nyare inläggÄldre inlägg >
Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Sök på runnersworld.se


Få vårt nyhetsbrev!


Annonser