Kansas City Marathon: 3.42.14 - Anders Forselius | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Anders Forselius


Marathonsamlare med 60 länder och samtliga 50 amerikanska delstater i bagaget. F.d. innehavare av världsrekordet i den udda grenen "Marathon i flest länder under ett år" med 33 länder. Långdistanscyklist och golfspelare med en kronisk slice. Med cykeln & löparskorna som verktyg kryssar jag runt bland gamla och nya olympiska städer och lämnar rapporter i "Olympiabloggen". Nästa etappmål är OS i Rio de Janeiro.

+46 72 501 2560

Mest lästa


Kansas City Marathon: 3.42.14

21 okt 2012
av: Anders Forselius

Bill Rodgers; vinnaren av bl.a. Boston, New York och Stockholm Marathon. Bill kommer speciellt ihåg Ingemar "Ingo" Johanssons lopp från 1981, det år då Bill Rodgers vann Stockholm Marathon.

Antal amerikanska delstater: 49   Totalt 2012: 44   Totalt: 83

"50 States Marathon Tour" startade i och med Boston Marathon 11 April 2011. I morgon är det därmed 18 månader och tio dagar sedan jag lämnade startfållan i Boston. En fantastiskt resa som har gett mig så otroligt många härliga minnen och nya vänner över hela den amerikanska kartan.

Förhoppningsvis håller min kropp ihop även under morgondagens mara vilket i så fall innebär den femtioende delstaten; Iowa.

Min fyrtionionde delstat avverkades tidigare i dag (lördag) i vackra Kansas City. En stad som har ett bedrövlig basebollag men ett fantastiskt marathon. Många tuffa backar, men annars mest bara glädjeämnen. Otroligt löparväder och en fantastisk publik och organisation.

Härnäst väntar alltså Des Moines Marathon, vilket innebär att jag kliver upp redan om sex timmar. Frukost, tv-inspelning och sedan 26.2 miles runt Des Moines, staden med Amerikas vackraste State Capitol. Showtime!

Här är en artikel från Des Moines Register om min resa: http://blogs.desmoinesregister.com/dmr/index.php/2012/10/19/mile-posts-the-biking-viking-finishes-his-50-states-marathon-quest-sunday/article

Undertecknad med klubbkamrater i Marathon Maniacs.

Baksidan av marathonsporten..?

Nästa gång ska jag klä ut mig till en bandyboll...

Nebraska Cornhuskers; Go Big Red!

Sorry, I am not sorry. Abbi laddar upp inför halvmaran i Kansas City.

I wish...

Jag tvingades ändå att stanna när jag tog fotot...

Tidig morgon i Kansas City.

Kansas City visade sig vara en riktigt trevlig bekantskap med många landmärken och vackra vyer.

Oh yeaaa!

Janne Schaffer never ran a marathon, typ..

Så är det väl?

Äkta kärlek...

Kyra Bronson, långlöpande Maniac, är halvskadad och valde istället att supporta under slutskedet av loppet. Undertecknad tar alltid en mugg pilsner typ runt 32 - 35 km. Väldigt individuellt naturligtvis, men den dämpar alltid den värsta smärtan hos mig. Kyra var redo att leverera!

Målgång i vackra Kansas City.

Bill & Laura Milak som transporterade mig från målet i Kansas City de fyra timmarna i bil till Des Moines i Iowa. Thanks Bill & Laura!!

Skeeter visar stolt upp den häftiga medaljen från Kansas City Marathon.

Följ oss

Loppkalendern

22 aug
Stockholm
23 aug
Örebro
24 aug
Sälen
25 aug
Göteborg
25 aug
Gällivare
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken