Fyra varv runt planeten! - Fyra varv runt planeten! | Runner's World
Annons

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Anders Forselius

Fyra varv runt planeten!

Min nya "missil" är färdigmonterad, en Speeder 300 från Merida. En pilsnabb "Ardennerhäst" som förhoppningsvis ska ta mig hela vägen från Tokyo till OS i Rio de Janeiro.

Grabbarna på Sportringen i Ljusdal fick bland annat lägga på helt punkteringsfria däck på hojen. Jag har tidigare använt mig av alla möjliga lösningar för att eliminera punkteringarna, men utan framgång. De här däcken ska däremot vara helt resistenta mot oväntade besök, till och med spikmattor. Spännande!

Om budskapet i videon https://www.youtube.com/watch?v=QEgDCekPFHE från Hutchinson stämmer så ska det alltså vara slut på incidenter av det här slaget i framtiden.

För det mesta brukar det vara en tuff utmaning att hitta de små föremål som fastnar i däcken och orsakar punkteringarna, men inte denna gång... (Alabama 2010)

Järvsö kommer aldirg mer bli sig likt. Peppe Lindholm bedrev Training Camp i Järvsö den gångna helgen och fick bl.a. med sig grabbarna på nästa bild:

Det är inte löparvärlden (Runner's World) som är liten, det är Järvsö som är stort!

Fr.v: Patrik Alwin, Patrik Yderberg, Hasse Lodin & Peppe Lindholm.

Peppe låter meddela att över fyrahundra personer redan har anmält sig till Järvloppet i sommar (27 augusti), dags att anmäla er:  http://www.jarvloppet.se

Ljusdal Running Club har arrangerat lördagsträningar utan uppehåll i över trettio år. Om jag har räknat rätt så har klubben därmed totalt avverkat en sträcka motsvarande fyra varv runt planeten. Adderar man dessutom de nästan 500 marathonloppen som medlemmarna har sprungit så blir det ytterligare ett halvt varv runt jorden.

Enligt Hjärnfysikbloggaren Johan Renström (tack Johan!) så har klubben under dessa år dessutom förlorat 16 kubikmeter svett!

http://www.helahalsingland.se/sport/friidrott/har-ar-den-anrika-loparklubben-som-har-sprungit-mer-an-fyra-varv-runt-jorden

Taggade medlemmar i Ljusdal Running Club inför Löpningens Dag 2016.

Den traditionella "lördagsrundan" passerar bl.a. inomhushallen för fotboll i Ljusdal. Den största i sitt slag i hela Nordeuropa.

TUNGt före..?

Bella inspekterar mina nya skor. Är hon reda att börja löpa..? (Huskeyn i dörren bredvid är med all säkerhet redo!)

Jag har fått förmånen att testa Asics nya modell MetaRun under vintern. En ny bekantskap som har varit en mycket positiv upplevelse.

Som halvtung löpare har jag slaviskt följt hela "kulramen" från Asics Kayano och klarat mig helt utan skador. Den här modellen känns ännu vassare och jag ser verkligen fram emot att testa skon i ett "skarpt läge" i samband med Tokyo Marahton i slutet av månaden. Högsta betyg så här långt.

Om Bella skiter fullständigt i Melodifestivalen? Japp! Hon är däremot grymt fokuserad på det amerikanska primärvalet och avslutningen av bandyallsvenskan. Dessutom är hon mycket nöjd med att Peyton Mannings Denver Broncos vann Super Bowl. Klok jycke.

Skriv ut Kommentarer (1)

2016-02-10 21:14, visad 2965 ggr


Annons

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettiosex med siffror i fältet här

Kommentarer


2016-02-11 21:38   Anders Forselius

Det räcker ju om du springer hundra kilometer i ett halvår Johan! :) Stort tack för alla uträkningar och din grymma blogg!

 

2016-02-11 18:59   Johan Renström

jag får ligga i innan jag kommer upp i de där svettvolymerna:)

 
Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Sök på runnersworld.se


Få vårt nyhetsbrev!


Annonser