Zoom Pegasus 34 – en ansiktslyft klassiker | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Zoom Pegasus 34 – en ansiktslyft klassiker

7 jun 2017

Nike lanserade Pegasus-skon redan 1983. Nu är version 34 här – och Runner's Worlds löpskoexpert Christer Wernhult har tittat närmare på den.

Med ett företagsnamn hämtat från grekisk mytologi - där Nike är segerns gudinna - har skojätten från Oregon i nordvästra USA ofta döpt sina löpskomodeller efter figurer i denna mytomspunna värld. Den mest klassiska av Nikes alla skomodeller bär således namnet efter den bevingade hästen Pegasus.

Redan 1983 lanserades denna berömda milslukare för första gången och har sedan funnits med i sortimentet i en rad olika skepnader – mer eller mindre trogna originalet. De senaste versionerna har - till många löpares stora glädje(!) - produktfolket på Nike lämnat tämligen oförändrade från säsong till säsong. I fjol adderade man i modell nummer 33 en stötdämpande Zoom Air-platta i mellansulans framfot, efter att under många år ha haft en sådan endast i häldelen.

Till version 34 har produktutvecklarna varit ännu mer återhållsamma och helt enkelt behållit samma sulplattform som på 33:an. Förändringarna är minst sagt marginella och begränsade till skons ovandel. Det vävda mesh-materialet har fått en mer öppen struktur för effektivare ventilation och de stödjande så kallade Flywire-banden runt mellanfoten ligger nu diskret integrerade i ovandelen, väl dolda för ögat.

Som vanligt kommer Zoom Pegasus efterhand att finnas i ett stort antal färger för både män och kvinnor. Noterbart är att i samband med lanseringen av den omtalade Breaking2-modellen Zoom Vaporfly 4% erbjuds Pegasus i samma färgställning som denna snabbsko - duvblått i såväl dam- som herrversionen.

Med ett oförändrat rekommenderat butikspris på 1 200 svenska kronor håller Zoom Pegasus ställningen som en prisvärd mängdträningssko. Genom sin yttersula i traditionellt våffelmönster gör den sitt jobb alldeles utmärkt på de flesta typer av underlag.
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sexton med siffror i fältet här

Kommentarer


2017-06-19 22:32   THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom

 


Följ oss

Loppkalendern

19 aug
Uppsala
22 aug
Stockholm
23 aug
Stockholm
24 aug
Örebro
26 aug
Brottby
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!