Xhale - nya andetag från Röhnisch | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Prylar / Kläder

Xhale - nya andetag från Röhnisch

16 sep 2010

Höstens och vinterns träningskollektion från Röhnisch har hämtat inspiration från sent 80- tal och tidigt 90-tal och sätter med sina modeller, starka mönster och färger, ordentlig fart på träningslusten.

Pressmeddelande

Färgerna är ametist, rubinrosa, korall, smaragdgrön, onyx och svart och vi ser dem på såväl enfärgat som block, ränder och grafiska mönster.
Röhnisch har fortsatt att utveckla sin träningslinje med extra funktion och har på dessa plagg en speciell Xhale-märkning. Xhale-plaggen är tillverkade i antingen mikrofiber eller i det bomullsliknande materialet soft microfiber. Båda materialen ger kroppen ett perfekt mikroklimat på 37 grader genom att de andas och samtidigt transporterar bort fukt och överskottsvärme. Kläderna har också praktiska detaljer som specialgjorda midjeband och fickor för nycklar och I-pod.
För Röhnisch är funktion och komfort ledord men för företaget är det också viktigt att följa säsongens trender vad gäller färg och form. Allt för att på allra bästa sätt inspirera och underlätta för oss när vi tränar.Följ oss

Loppkalendern

28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
29 sep
Göteborg
29 sep
Lidingö
Se alla våra rekommenderade lopp

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken