Vinn startplats till Fjällmaraton Sälen | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Lopp

Vinn startplats till Fjällmaraton Sälen

12 aug 2014

Fjällmaraton Sälen avgörs för andra gången lördag 30 augusti vid Lindvallen. Nu har du chansen att vinna en startplats för dig och en vän till den här tuffa utmaningen på 21 eller 42 km i en vacker fjällmiljö. Lycka till!

För att ha chansen att vinna en startplats för dig och en vän (totalt värde upp till 2400 kr) till Fjällmaraton Sälen 30 augusti 2014 är det bara att svara på frågan i formuläret (du kommer kunna välja mellan hel- eller halvmaraton och ni måste inte springa samma distans). Vi vill ha ditt svar senast onsdag 20 augusti.

Lycka till!

Vinn startplats till Fjällmaraton Sälen 2014

Fyll i formuläret och svara på vår fråga för att ha chansen att vinna en startplats till Fjällmaraton Sälen för dig och en vän lördag 30 augusti 2014 (totalt värde upp till 2400 kr).All eventuell vinstskatt betalas av vinnaren själv. Vinsten utgörs endast av en startplats i Fjällmaraton Sälen - logi och resa ingår ej. All medverkan i Fjällmaraton Sälen sker på egen risk. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vi publicerar ditt namn i Fjällmaraton Sälens och Runner's Worlds olika mediekanaler. 
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtio med siffror i fältet här

Kommentarer


2014-08-14 21:17   Bengt Isgård

Sälen är en underbar plats och att få vara där i de stora skogarna och springa tillsammans med andra likasinnande skulle bli ett minne för livet. Att få springa ett fjällmaraton är en riktigt stor och underbar utmaning.

 


Följ oss

Loppkalendern

26 aug
Brottby
26 aug
Mariestad
26 aug
Kalmar
26 aug
Stockholm
26 aug
Växjö
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!