Varvet sponsor till Skidskyttelandslaget | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Lopp / Göteborgsvarvet

Varvet sponsor till Skidskyttelandslaget

4 dec 2011

GöteborgsVarvet går in som Teamsponsor till Svenska Skidskytteförbundet. Samarbetet har som syfte att skapa mervärden till GöteborgsVarvets löpare och publik, samt att stärka rekryteringen av framtida skidskyttar. GöteborgsVarvets löpare och publik kommer kunna ta del av samarbetet via prova-på-aktiviteter, föreläsningar och andra överraskningar fram till start.

Dessutom kommer företag och privatpersoner erbjudas möjlighet att anmäla sig och starta i en speciell startgrupp i GöteborgsVarvet 2013. Redan den 1 januari öppnar anmälan till denna startgrupp exklusivt för de som vill utmana skidskyttelandslagets stjärnor. 

Tillsammans bildar deltagarna startgruppen Sweden Team. Deltagare i gruppen erhåller bland annat en blågul funktionströja från Adidas och många exklusiva överraskningar fram till Varvet. Dessutom redan nu ett mål att sikta på som motiverar i löparspåret. Hela 99 procent av alla som springer Varvet tycker nämligen att ”GöteborgsVarvet motiverar mig att träna”.

- Detta är ett unikt sponsorskap inom idrotten. Två idrotter dra nu nytta av varandras framgångar för att utvecklas vidare, säger Bo Edsberger, tävlingsledare för GöteborgsVarvet. 

GöteborgsVarvets sponsorskap möjliggör även för Skidskytteförbundet att göra riktade satsningar mot ungdomar och nyfikna vuxna att utöva skidskytte.

- Det här är helt nytt i skidskyttevärlden att man knyter till sig en partner som så aktivt  tar ansvar för utvecklingen av en hel idrott, säger Ingemar Arwidson som är Generalsekreterare i Sv Skidskytteförbundet.Följ oss

Loppkalendern

22 aug
Stockholm
23 aug
Örebro
24 aug
Sälen
25 aug
Göteborg
25 aug
Gällivare
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken