Team New Balance hittar hem hos Runnersworld.se | Runner's World
Annons

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Team New Balance hittar hem hos Runnersworld.se

TEAM NEW BALANCE: Förra året startade New Balance en unik löparsatsning i Sverige då man skapade sitt eget ”Team” bestående av några av landets mest lovande unga medeldistansare. Nu tar man nästa steg i utvecklingen av det projektet genom att skapa ett hem för team-medlemmarna hos oss här på Runner’s Worlds sajt.


Det här inlägget presenteras i samarbete med Team New Balance

Anna Silvander, Maria Larsson, Linn Nilsson och Lovisa Lindh tillhör en ny lovande generation av svenska löpare. Med landslagsuppdrag och SM-medaljer på meritlistorna satsar de hårt på att nu ta nästa steg in på den internationella arenan där till exempel Lovisa Lindh tävlar i helgen under inomhus-VM i Portland. 

Deras löpning ligger naturligtvis på en elitnivå men genom att dela sin löparvardag och träning i sina bloggar här hos oss på Runner’s World kommer du och alla andra kunna inspireras av deras utmaningar i ditt eget löparliv.

Så passa på att kolla in deras första inlägg här hos oss och följ deras våg mot nya mål, ta del av träningstips och få chansen att vinna fina priser från New Balance på runnersworld.se/teamnewbalance.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttio med siffror i fältet här

Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Sök på runnersworld.se


Få vårt nyhetsbrev!


Annonser