Spring för Musikhjälpen - så kan du vara med! | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Livsstil / RW Social

Spring för Musikhjälpen - så kan du vara med!

9 dec 2015

13-19 december är det dags för årets upplaga av Musikhjälpen. I år är temat "Ingen ska behöva fly undan från klimatet" och det finns flera löprelaterade initiativ att haka på om du vill göra en god sak för både dig själv och andra.

Lonesome Runners springer runt buren i Linköping
Löparklubben Lonesome Runners medlemmar springer runt Musikhjälpen-buren/torget under 24 timmar. För varje km som springs runt torget skänker medlemmarna valfri summa, de som inte kan springa i Linköping skänker pengar för de kilometer som andra medlemmar springer och/eller springer runt ett torg i sin egen stad och skänker pengar för sina egna kilometer.
Datum: Kl 16:00 18/12 - Kl 16:00 19/12
Läs mer om Lonesome Runners burtur

Stötta Tina & Ida som springer från Dalarna till Linköping
Tina och Ida är 2 äventyrslystna dalkullor som springer från Mora till Linköping (350 km) till förmån för årets tema. För att uppmärksamma temat ytterligare springer de utan varken boende, bekvämligheter eller följebil. 
Datum: 11 dec - 18 dec
Läs mer om Tinas & Idas äventyr

Spring på löpband i Helsingborg
För tredje året i rad sätts löparburen upp på Kungstorget i Helsingborg! I buren kommer det att finnas 5 löpband. Kom förbi, skänk en slant och spring! Sugen på stafett? Den berömda pinnen transporteras till fots från Helsingborg till Musikhjälpens glasbur i Linköping. Vilken väg den tar är helt upp till svenska folket.
Datum: KL 12.00 13 dec - Kl 12.00 19 dec.
Läs mer om löparburen och pinnen

Novaloppet i Simrishamn - Spring för de som flyr 
Nova Academy arrangerar ett lopp för att hjälpa de som har det svårt. För att delta får man donera en summa på minimum 100 kronor. Bjud gärna in vänner! Loppet är 5 km långt och man kan välja att springa/gå ett varv, eller två.
Datum: 16 dec Kl 19-21 
Läs mer om Novaloppet

Springhjälpen
För varje kilometer du springer/lunkar/joggar under de sex dygn insamlingen pågår kan du skänka pengar till den gemensamma digitala insamlingsbössan genom sms. Du är dessutom med och tävlar om priser om du taggar #springmh15 på Insta och Facebook. Springer du mer än du tycker du har råd mer - be en vän, släkting eller kanske ditt företag om sponsring.
Datum: 13 - 19 december
Läs mer om Springhjälpens insamling

Vet du fler evenemang? Fyll gärna på i kommentarsfältet!

Läs mer om MusikhjälpenFölj oss

Loppkalendern

20 jul
Trollhättan
21 jul
Öland
24 jul
Öland
28 jul
Falkenberg
28 jul
Åre
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken