Sista delen av maratonbanan i Sverige Springer | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Sista delen av maratonbanan i Sverige Springer

31 maj 2018

I vårsäsongen 6:e avsnitt av Sverige Springer testas bland annat sista 14 kilometers delen på Stockholm Maratonbanan. Anna och Isa som tränar mot New Yorks Tjejmil jobbar med den inre styrkan under ledning av coach Maria Olofsson.

Programserien Sverige Springer sände igår säsongens sjätte avsnitt på Sportkanalen. Missade du programmet kan du nu kolla in det här på Runner´s World. I det avsnittet hänger programledare Anderas Odén med på ett myspass i skogen med Runner´s World´s Anders Szalkai i hans laddning mot Asics Stockholm Marathon. Just den marans sista bandel, från 28 kilometer och in i mål på Stadion testas i det här avsnittet och testlöparna får då bland annat ta sig uppför tuffa backar inkluderat mytomspunna Västerbron.

Andra tuffa backar blir det på träningscamp i Portugal med Springtime Travel, där det är bergspass på schemat. Sugande men ändå fantastiska backar.
Tufft lär det även bli för Italy Coast to Coast gänget. Tre stafettlag som i början av juni ska ta sig från kust till kust i Italien på fyra dagar. I prylkollen testar Charlotte denna gång hörlurar och ger sina tips på vad som är bra att tänka på när man vill ha med sig ljud ut på löparrundan. Kolla in hela programmet nedan för inspiration och tips till din löpning.

Avsnitt 6 2018:Avsnitt 5 2018

Avsnitt 4 2018

Avsnitt 3 2018

Avsnitt 2 2018

Avsnitt 1 2018
Följ oss

Loppkalendern

20 aug
Linköping
22 aug
Stockholm
23 aug
Örebro
24 aug
Sälen
25 aug
Göteborg
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken