Så långt springer Runner's World-läsaren helst | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Så långt springer Runner's World-läsaren helst

11 okt 2017

De mest populära distanserna är tio kilometer och halvmaraton – och de flesta av er tränar löpning mellan tre och fyra gånger i veckan. Det visar resultatet av Runner’s Worlds läsarenkät.

Tidigare i höstas frågade vi er läsare hur ni springer och vad ni tycker om Runner's World - och nu vet vi. 64% av er springer mellan tre och fyra gånger i veckan. Det vanligaste är att löpa mellan en och tre mil i veckan (43%) och mellan tre och sex mil (41%). Hela 71% av er tar också hjälp av våra stora skotester när ni ska köpa nya löparskor - ett gott betyg tycker vi! Håll utkik efter nästa nummer av Runner's World - i butik den 24 oktober - då vi har vårt stora hösttest med 29 par skor.

Inte prenumerant ännu? Just nu har vi ett mycket bra erbjudande där du får en check på 500 kronor att köpa skor för på Löplabbet.

Bland er som svarade på enkäten lottade vi ut en helårsprenumeration på Runner's World, samt checkar på Löplabbet. 

Mattias Sellberg vinner helårsprenumerationen och checkar på Löplabbet, och Lina Pettersson, Christer Larsson, Kenneth Sellin och Maria O'Donnell vinner varsin check att köpa skor för på Löplabbet. Följ oss

Loppkalendern

28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
29 sep
Göteborg
29 sep
Lidingö
Se alla våra rekommenderade lopp

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken