Rent & Fräscht! 4 prylar som piggar upp din löpargarderob | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Livsstil / RW Social

Rent & Fräscht! 4 prylar som piggar upp din löpargarderob

1 maj 2015

Vårljuset är välkommet - och obarmhärtigt avslöjande. Här är tre nya produkter för dig som vill göra vårfint i löpargarderoben.

1. Lukta hallon
Smell Well är en ny svensk produkt, framtagen för att ta bort oönskad lukt i din träningsväska eller löparskor. De små Smell Wellpåsarna absorberar också fukt och neutraliserar pH-balansen så att miljön blir ogynnsam för bakterier. Om det verkligen stämmer kan vi inte verifiera, men vi kan garantera att våra löparskor aldrig har luktat bättre. Smell Well är fri från kemikalier, räcker i ungefär tre månader och kostar cirka 90 kronor.

2. Väck fläck!
Den här ekologiska tvålen är fenomenal om man vill få bort fläckar på kläder och skor, och som bekant kan ett löppass på vårkanten medföra en och annan fläck på utrustningen. Blöt plagget, gnid in fläcken med Galltvål och släng in det i tvättmaskinen. Galltvål funkar även på skor - gnid in fläcken och skölj sedan bort tvålen med vatten. Är det en extra svår fläck från sot, olja eller fett så är den flytande versionen av Galltvål att föredra. Galltvål är biologiskt nedbrytbar och tillverkad av naturliga produkter - och ja, den innehåller även oxgalla. Cirkapris 50 kronor.

2. Fräscha puppor!
Sneaker Labs Premium rengöringskit är kanske lite överkurs, men 200 kronor för skovård är kanske värt att investera om man är skonörd. För pengarna får du en rengöringsspray, en spray som motverkar dålig lukt samt en spray som skyddar ovandelen mot smuts och fläckar. Dessutom medföljer en skoborste - givetvis framtagen för just sportskor.

4. Ännu fräschare träningskläder!
Tillverkaren av Galltvål lanserar nu också ett ekologiskt tvättmedel, Aktiv, som ska ta bort svettlukt effektivare än vanligt tvättmedel. Medlet ska dessutom vara särskilt bra för funktionsmaterial och microfibertyger. Cirkapris 130 kronor. Följ oss

Loppkalendern

20 jul
Trollhättan
21 jul
Öland
24 jul
Öland
28 jul
Falkenberg
28 jul
Åre
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken