Peak Performance söker testlöpare – ansök i dag! | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Peak Performance söker testlöpare – ansök i dag!

22 mar 2017

Nu har du chansen att tycka till och komma med feedback på två nyheter från Peak Performance: löparjackan Accelerate och löpartightsen Block.

Löpning i svenska förhållanden ställer höga krav på kläderna – det finns ju inget värre än att ge sig ut och småfrysa i början av löpturen, för att sedan börja "koka" en liten stund senare för att plaggen inte andas tillräckligt bra och inte klarar av att transportera bort fukten. Nu vill Peak Performance veta vad du som löpare tycker om deras nya jacka och tights – så chansen finns att komma med synpunkter och påverka!

Läs mer om Accelerate-jackanDAM och HERR

Läs mer om Block-tightsen: DAM och HERR

Värde: 2 500 kr/ set, rek. pris.

Allt du behöver göra för att ha chansen att bli en av sex testlöpare är att skriva en kort motivering till varför just du vill testa löparjackan och tightsen. Senast den 7 april vill vi ha din motivering och under vecka 16 får du reda på om du kom med. 

Formuläret kunde ej hittas

Villkor: I och med att du ansöker om att testa kläderna medger du att dina personuppgifter sparas och att du kan få erbjudanden och information från Peak Performance i framtiden. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kommentarer


2018-03-20 20:07   Caroline Arfaoui

Hej! Jag är en 13 årig tjej som lever för sport och löpning. Jag tränar handboll och är ofta ute och springer ute på min fritid eftersom att jag ej har ett gymkort och kan springa inomhus. Jag tycker att det är skönt att springa och att komma ut i den friska luften. Jag skulle gjärna vilja testa era produkter och se om dom kanske får mig att känna att jag vill springa mer?? Haha men jag skulle gjärna testa dem. Är det något speciellt man måste göra efter att ha använt dom? ( Skicka tillbaka eller liknande?) Tack!

 

2018-03-01 00:12   Rita Fick

Eftersom jag utvecklade skolios när jag var ung, har träning varit en stor del av mitt liv. Dock har jag aldrig funnit träningskläder som är bekväma att använda under mitt träningspass eller löpning då dem kan antingen skapa skavsår, irritation och mycket mer. Att få kunna pröva eran nya löparkläder, hade jag kunnat dela med mina problem som säkert upplevs av många andra löpare och på så vis skapa ett gott rykte om eran nya löparkläder samt förbättringar. Då jag vet att många söker efter bekväma men tåliga kläder speciellt för detta kalla väder skulle det vara intressant att hjälpa er förbättra er produkt.

 

2018-02-17 22:38   Wizam Nilsson

Jag är en trogen peak kund och tränar endast i peak kläder samt i vardagen. Skulle jag vinna dessa kläder så skulle min träning bli bättre och snyggare. En trogen peak kund stannar för alltid. Välj mig om ni vill att tusentals andra skall köpa era produkter.

 

2018-02-03 20:29   Jimmy Ekelund

Då jag är riktigt intresserad av era kläder.
O nöjd med er service så är det kul om man fått prova på era kommande kläder

 

2018-02-03 02:09   Morris Holm

Hej, jag är 18 år och bor i Malmö. Jag är även en av de få 18 åringar som blivit kallade till att mönstra och eventuellt göra grundutbildning inom försvarsmakten. Detta är något jag kämpar med nästan varje dag. Det är en del träning inomhus med vikter, men mestadels av min träning tillbringar jag ute och springer.

Min assosiation till erat varumärke: Jag har hittills haft en god syn på Peak Performance, som jag använt i vardagligt bruk och till skidåkning. Att få prova dessa kläder hade jag tyckt vara superkul. Hittills har jag använt mig av Soc, Nike och adidas, vilket skulle göra det roligt att få prova på skillnaden mellan kläderna.

 

2017-09-07 15:31   Linnea El- Hassan

Jag brukar springa 1 km och "power walka" 8 km

 


Följ oss

Loppkalendern

23 aug
Örebro
24 aug
Sälen
25 aug
Göteborg
25 aug
Gällivare
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken