Nu kan du läsa oss digitalt när du vill! | Runner's World
Annons

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Nu kan du läsa oss digitalt när du vill!

Tidningen: Nu finns det ännu fler sätt att läsa Runner's World på. Om du är prenumerant på papperstidningen kan du numera också läsa oss i din telefon, surfplatta eller dator. Annars kan du nu både prenumerera eller köpa lösnummer genom vår app för både iOS och Android. Så här går det till.


KÖP ELLER PRENUMERERA DIGITALT
Nu kan du köpa lösnummer och prenumerera digitalt på Runner’s World via vår app för iPhone/iPad eller Android smartphones/surfplattor och på Paperton.com

LÅS UPP DIN DIGITALA VERSION SOM PRENUMERANT
Är du redan prenumerant på tidningen kan du nu naturligtvis också låsa upp din digitala version via appen eller på Paperton.com

OBS!
För att kunna låsa upp din digitala version av Runner's World krävs att du har ditt kundnummer tillgängligt. Du hittar det enklast på adresslappen på tidningens baksida. Du kan också kontakta Titeldatas prenservice för att få ditt kundnummer.

Du kan också ladda ner vår digitala tidnings-app genom att scanna följande QR-koder:

               

      iPhone + iPad @ Appstore                                 Android @ Google Play(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet tolv med siffror i fältet här

Kommentarer


2013-03-05 14:06   Jonas Lund

Hej Maria,

du missade nog tyvärr precis att komma med i vår adresskörning för februarinumret men ser nu att nummer 3 ska ha gå ut till dig i veckan.

Hoppas det har funkar annars är det bara att du kontaktar vår kundservice:
http://www.runnersworld.se/info/kundservice.htm

Lycka till med löpningen.

Jonas Lund, Webbredaktör

 

2013-03-03 05:38   Mia (Maria)

Tecknade och betalade min prenumeration de 28 januari 2013 och förväntade mig iaf februarinumret inom kort. Har inte fått ngn tidning alls och nu är väl marsnumret ute? Eftersom jag inte fått ngn tidning kan jag inte heller plocka fram den digital då kundnr står på baksidan av tidningen. Newline-jackan kom ganska snabbt men ingen tidning. :( Jag vill ju läsa och peppa eftersom jag är nybörjare!

/Mia (Maria) Holmström

 

2012-12-02 19:42   baha sleem

”Måste börja ta mig i kragen, mitt livs lopp i Härnösand till våren, med en Runners på armen jag ska springa, och vinna!”

 

2012-06-30 15:24   Kristoffer Pehrson

Testade att läsa det senaste numret genom Peperton och det var det bedrövligaste jag har skådat! Vet inte om det är ert eller Papertons fel men det såg ut som om någon hade scannat tidningen i en vanlig scanner. Har laddat ner PDF filerna tidigare och där är det grym kvalité så jag förstår inte hur ni kan släppa något sådant här?!?

//Kristoffer

 
Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Sök på runnersworld.se


Få vårt nyhetsbrev!


Annonser