Nu kan du lämna din egen lopprapport | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Nu kan du lämna din egen lopprapport

24 apr 2012

Vi på Runner's World älskar löpning. Men tyvärr är det omöjligt för oss att vara på plats överallt där det springs i vårt avlånga land. Därför behöver vi din hjälp för att berätta om stort och smått från hela Löparsverige. Tveka därför inte att dela din lopprapport med oss nästa gång du snör på dig tävlingsskorna.

Upplägget för lopprapporten är enkelt. Du skriver om ditt senaste lopp, eller annan löparupplevelse utöver det vanliga, och vi sprider det vidare genom att publicera det här på Runnersworld.se. 

Vår förhoppning är att vi på det här sättet kan hjälpa varandra att tipsa om lopp som är värda att springa, arrangemang som kanske inte funkar helt och inspiration för din nästa träningsrunda. 

Tänk på följande

  • Skriv kortfattat, tänk på att kort och koncist funkar bäst på webben.
  • Berätta inte bara om din egen upplevelse, beskriv också loppet som helhet. Vem vann, var det mycket publik, fungerade väskinlämningen? Vi vill veta allt.
  • En bild säger mer än tusen ord (och en film antagligen mer än så) så glöm inte att dokumentera loppet även på det sättet.
  • Skicka gärna med länk till loppets hemsida.
  • Du behöver inte springa ett lopp för att uppleva det, det går lika bra att rapportera vad du tyckte om ett lopp som åskådare.

Genom att skicka in din lopprapport till oss på Runner's World godkänner du att vi redigerar och publicerar det på Runnersworld.se. Att du skickar in en lopprapport garanterar dock inte att vi kommer att publicera just ditt bidrag.

Så här skickar du in din lopprapport

  • Skriv din rapport direkt i ett mail eller i ett bifogat textdokument.
  • Bifoga dina utvalda bilder och skriv med ev. länkar till film eller loppets hemsida.
  • Skicka ditt mail till lopprapport@runnersworld.se

Tack på förhand för din rapport, vi är säker på att den kommer att hjälpa oss att tillsammans ge en bättre bevakning av alla lopp runt om i hela Sverige.
(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttiosju med siffror i fältet härFölj oss

Loppkalendern

24 aug
Örebro
26 aug
Brottby
26 aug
Mariestad
26 aug
Kalmar
26 aug
Stockholm
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!