Kampanjen #FlamingStar vill motverka diskriminering inom sport | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Livsstil / RW Social

Kampanjen #FlamingStar vill motverka diskriminering inom sport

25 jun 2015

I dag torsdag 25 juni klockan 15.00 lanserar EuroGames Stockholm Twitterkampanjen #FlamingStar. Var med och visa ditt stöd till mångfald inom den atletiska världen.

Genom att gå in på kampanjsidan flamingstar.eurogamesstockholm.com kan du signa upp dig i kön för att få bära flamman #FlamingStar. Kampanjen drar igång klockan 15.00. När det är din tur att bära facklan får du ett direktmeddelande på Twitter som meddelar att du är på väg att motta flamman i 15 minuter. Under din tid som bärare kan du också välja att ta en "Flamie" (en bild på dig tillsammans med symbolen), skicka den vidare till en vän eller till nästa person i kön.

#FlamingStar-symbolen är EuroGames Stockholms officiella logga. EuroGames är världens största HBTQ-evenemang som äger rum under fem dagar varje sensommar. I år är det Sveriges tur att vara värdnation 5-9 augusti. Huvuduppgiften för EuroGames är att demokratisera sportvärlden och #FlamingStar är en symbol för denna kamp. Som bärare av #FlamingStar tar du ställning till allas rätt att utöva sin sport oavsett könsidentitet, könsuttryck, etnicitet eller sexuell läggning., oavsett vem du är, var du eller vad du tror på. 

I RW nummer 7 (i butik från 30 juni) kan du läsa ett reportage om EuroGames. Du kan köpa och läsa numret digitalt redan idag via den här länkenFölj oss

Loppkalendern

23 aug
Örebro
24 aug
Sälen
25 aug
Göteborg
25 aug
Gällivare
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken