Artiklar | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Ida Nilsson om segern och nya rekordet på UltravasanNyhet

I går var det nypremiär för Jönköping Marathon. Senast det begav sig var för 33 år sedan, och nu var det äntligen dags igen.


Nyhet

Inget regn i världen kunde stoppa Ockelbos Elov Olsson och Högbys Ida Nilsson när Ultravasans klassiska 9 mils distans avgjordes. Ida satte dessutom nytt imponerande banrekord trots det tungsprungna underlaget.


Nyhet

Äntligen är det dags för 2017 års Midnattslopp på Söder i Stockholm. Allt i träningsväg ska vara klart, men här kommer några småtips som kan hjälpa dig att optimera ditt lopp utifrån dina förutsättningar.


Nyhet

På lördag möts löparelit och motionärer från 28 nationer samtidigt i Vasaloppsarenan. Tyvärr har hemmafavoriten Jonas Buud från Mora fått lämna återbud, men det finns ändå många svenska hopp som kan blanda sig i tätstriden på den klassiska 90 km distansen. Bland dom Fritjof Fagerlund, Elov Olsson och André Rangelind på herrsidan och Ida Nilsson på damsidan.
Nyhet

I helgen avgjordes Ångaloppet, Sveriges största Swimrun som i år satte nytt deltagarrekord med totalt 814 anmälda lag under helgen. En som körde loppets sprintdistans var Runners Worlds Kenneth Gysing. Läs hans "romantiska" rapport från loppet.


Nyhet

Idag var det premiär för STHLM Urban Trail. Ett lopp mitt i Stockholms city där löparna sprang in i, och igenom, olika byggnader som Dramaten, Musikaliska och Skansen.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

24 aug
Örebro
26 aug
Brottby
26 aug
Mariestad
26 aug
Kalmar
26 aug
Stockholm
Se alla våra rekommenderade lopp