Artiklar | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Midsommarframgångar i löpningens olika formerNyhet

Medan vi firar midsommar laddar våra ultrastjärnor Jonas Buud och Elov Olsson för världens äldsta och kanske mest prestige fyllda 100 miles lopp Western States som startar på midsommardagen.


Nyhet

Sverige har verkligen blivit en toppnation inom trail och ultra och ett nytt namn i eliten är Johanna Bygdell från Öbacka löparklubb. Nyligen var hon först i mål av alla i 129 km loppet High Coast Ultra.


Träning

Sommaren är inte bara lata dagar utan också en tid då många olika händelser pockar på din uppmärksamhet. Ett gott råd är därför att bygga din semesterträning runt morgonpass, tempoträning och återhämtning.

Prylar

Nike's spektakulära Breaking2-projekt - ett försök att spränga den magiska tvåtimmarsvallen på marathonsträckan - börjar nu också resultera i en rad nya produkter på marknaden.


Skador

I löparens drömtillvaro flyter varje löpsteg lätt och smärtfritt utan ilningar, knivskarpa smärtor eller ömma muskler som spräcker ambitionerna. Men i verkligheten springer många löpare förr eller senare på problem. Därför går vi nu igenom några av de vanligaste skadorna, den här gången handlar det om hälseneinflammation.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

28 jun
Öland
28 jun
Östersund
29 jun
Östersund
30 jun
Östersund
30 jun
Norberg
Se alla våra rekommenderade lopp