Häng med på långpass och Vårruset i Sverige Springer | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Häng med på långpass och Vårruset i Sverige Springer

10 maj 2018

I går sändes det tredje avsnittet av Sverige Springer i Sportkanalen. Missade du programmet kan du nu kolla in det här på Runner´s World. Du får bland annat ta del av glädjen i Vårruset, tips på skadeförebyggande styrka och inspiration till ett långpass.

Programmet som leds av TV4 Sportens Andreas Odén vänder sig både till erfarna löpare och tittare som ännu inte tagit sig ut i spåret. I vårsäsongens tredje avsnitt får vi uppleva glädjen bland deltagarna i Vårruset serien där programmet gör ett nedslag i Helsingborg. RW´s Chefredaktör Anders Szalkai som är uppväxt i omgivningarna i Helsingborg passar på att köra ett långpass i träningen mot ASICS Stockholm Marathon som programmet följer.

På träningsresa i Monte Gordo med Springtime Travel är det också ett lopp, men här handlar det om att pricka sin tid. Isa och Anna som tränar mot New Yorks Tjejmil får tips på styrke och skadeförebyggande övningar, och som i alla avsnitt får du som tittar även ta del av ”tänkvärt om träning”. I prylkollen tipsar Charlotte Karlsson om hur man enkelt utan att det stör löpningen kan ha med sig lite grejer ut på löprundan.
Sverige Springer besöker även Stockholm Trail Run som är Sveriges största traillopp.
Kolla in programmet och få tips och inspiration till din löpning.

Avsnitt 3 2018:Avsnitt 2 2018:
Avsnitt 1 2018:
Följ oss

Loppkalendern

22 aug
Stockholm
23 aug
Örebro
24 aug
Sälen
25 aug
Göteborg
25 aug
Gällivare
Se alla våra rekommenderade lopp

@runnersworldswe

Följ oss på Instagram!

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken