Följ Lidingöloppet live - var du än befinner dig | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black
Lopp / Lidingöloppet

Följ Lidingöloppet live - var du än befinner dig

  Foto: Lidingöloppet
12 sep 2015

Världens största terränglopp Lidingöloppet sänder live från 30-kilometerstävlingen den 26 september. Den tidigare sändningen utökas därmed till en fullskalig TV-produktion.

Produktionen byggs kring en livesändning av lördagens huvudtävling 30 kilometer där bilder från banan ramas in av liverapportering från starten, förinspelade inslag och intervjuer med gäster i en specialbyggd studio. Anna Jernberg Carlson, tidigare programledare på TV4Sport och numera pressansvarig på Sigtuna Kommun, leder studiosändningen och Lidingöloppsambassadören Magnus Bergman är expertkommentator. 

Livesändningarna startar på fredag morgon den 25 september och fortsätter hela helgen till på söndagen. Sändningen visas även på storbildsskärmar i målområdet på Grönsta och vid Lidingövallen.

- När vi nu tar steget fullt ut och gör en fullskalig TV-produktion är det fantastiskt att kunna sända Lidingöloppet 30km live, så att löparintresserade i hela landet kan uppleva den härliga stämningen under tävlingarna, säger Tomas Hoszek, VD för Lidingöloppet, i ett pressmeddelande.

Lidingöloppet LIVE365 följer du via www.lidingöloppet.seFölj oss

Loppkalendern

22 sep
Uppsala
22 sep
Umeå
23 sep
Mölndal
28 sep
Lidingö
28 sep
Lidingö
Se alla våra rekommenderade lopp

Få vårt nyhetsbrev!Så maxar du din upplevelse

Läs tidningen digitalt - överallt

Alla aktiva prenumeranter får tillgång till den digitala utgåvan - läs när och var du vill!
Läs digitala utgåvan Fler nummer av Runner's World

Håll koll med vårt nyhetsbrev

Regelbundet skickar vi ut ett nyhetsbrev med uppdateringar och nyheter.

Utnyttja dina förmåner

Träningsdagbok

Vi valde att samarbeta med Shapelink.com när vi byggde vår kraftfulla träningsdagbok. Den innehåller allt du kan tänka dig i statistikväg och givetvis importmöjligheter från Garmin, Nike+ och Polar. Som prenumerant på Runner's World får du automatiskt guldmedlemstatus i vår träningsdagbok. Det innebär utökad funktionalitet av dagboken. Till Träningsdagboken