Det finns 400 startplatser kvar till Varvet | Runner's World
Annons

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Det finns 400 startplatser kvar till Varvet

Lopp: Även om Göteborgsvarvet varit fulltecknat sedan länge finns det faktiskt fortfarande möjlighet att fixa en startplats till världens största halvmaraton. För om du väljer att springa för ett välgörande ändamål kan du gör något både dig själv och andra med hjälp av löpning.


Annons

Enligt ett pressmeddelande från Mentor fanns det i början av veckan hela 400 startplatser för den som vill springa loppet till förmån för Mentor, Stadsmissionen eller Clowner utan gränser. 

I samma pressmedeleande beskriver man hur det på senare år har blivit mer populärt att förena nytta med hjärta genom att betala några hundralappar mer för en startavgift som ett bidrag till en god sak. Fenomenet är fortfarande större i USA och England men ökar i Sverige.

Om du vill springa Göteborgsvarvet till förmån för Mentor, Stadsmissionen eller Clowner utan gränser är startavgiften 1000 kr varav hälften går oavkortat till den organisation du väljer att springa för.

Mer information om hur du kan springa Varvet för välgörenhet finns på loppets hemsida.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtiotre med siffror i fältet här

Kommentarer


2013-01-24 08:00   Staffan

Det kostar 500 kronor extra, och 500 kronor går till välgörenhet. Är det inte lite snålt av Varvet att inte bidra själva?

 
Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Sök på runnersworld.se


Få vårt nyhetsbrev!


Annonser