Produkt TV: Asics Gel-Kayano 17 | Runner's World
Annons

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Produkt TV: Asics Gel-Kayano 17

Prylar: Här presenterar Asics en av sina nyheter för 2011. Gel-Kayano 15 blev vald som ”Shoe of the year” av Runner’s World. Genom användandet av Solyte material är skon lättare än föregångaren. Skon har en något mjukare löpkänsla en föregångaren. Genom små förändringar i ovandelen är även passformen ytterligare förbättrad.


www.ascis.se

Teknologier:

 

 

 

Hemligheten med SpEVA ligger i tusentals mikromolekyler med en struktur som gör att de återfår sin form direkt efter deformation. SpEVA används också i skornas läster med olika färger i olika hårdhetsgrader för att ge ännu bättre stötdämpning/stabilitet.


Detta är det lättaste mellansulematerialet som används i ASICS skor. Det är Solyte som används i mellansulan och i lästen på våra toppmodeller.Impact Guidance System (IGS) är en ASICS design filosofi. Målet är att få alla skons komponenter att samarbeta effektivt från hälisättning till frånspark utan att störa fotens naturliga rörelsemönster.Personal Heel Fit (PHF) är en "memory foam" i skons hälkappa som säkrar att skon formar sig efter användarens hälben. Det säkrar en personligt tillpassad sko.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittioett med siffror i fältet här

Kommentarer


2011-01-14 12:54   Macke

Riktigt skön sko med ett underbart flyt! Har sprungit i den ett par gånger nu och tycker den både känns lätt och stabil. Jag är riktigt nöjd!

 

Artiklar: Prylar
[Visa tidigare]Rösta


Vilket väder springer du helst GöteborgsVarvet i?

 
 
 
 
Visa resultat
Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Sök på runnersworld.se


Få vårt nyhetsbrev!


Annonser