Förstasidan | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Kicka i gång hösten med löpardag på Bosön!Nyhet

Idag var det premiär för STHLM Urban Trail. Ett lopp mitt i Stockholms city där löparna sprang in i, och igenom, olika byggnader som Dramaten, Musikaliska och Skansen.


Träning

Löpare har i regel mindre ångest än andra, visar studier. Men så är också löpning kanske den effektivaste medicinen mot ångest. Löpning får inte bara kroppen att utsöndra välgörande ämnen som endorfiner och serotonin. Även våra hjärnor växer och kommunikationen mellan nervtrådarna förbättras.Träning

Tysta dina negativa tankar! Det här är vad du behöver veta för att motstå lusten att sänka farten eller bryta nästa lopp – och i stället ge dig själv en motivationsboost och springa snabbare än någonsin.


Nyhet

Ockelbolöparen Johan Lantz var i sin bästa form någonsin när han startade i ultratrailloppet Transgrancanaria. Men något var fel – och plötsligt låg han på marken med ett förvridet ben. Efter ett otal operationer har Johan kämpat sig tillbaka och i helgen blev han tvåa på Kia Fjällmaraton.

Nyhet

Nu har Midnattsloppströjan 2017 släppts. Loppet går tre lördagar i rad med start i Stockholm den 19 augusti, därefter följer Göteborg och Malmö. Här är Anders Szalkais bästa tips för dig som ska springa!


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

19 aug
Uppsala
22 aug
Stockholm
23 aug
Stockholm
24 aug
Örebro
26 aug
Brottby
Se alla våra rekommenderade lopp