Förstasidan | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Så här gör du långpassen mer effektiva

Träning


Träning

Sommar, semester och lata dagar. Under ledigheten har du chansen att köra de där riktigt tuffa passen som kräver bra återhämtning. Här är våra bästa tips för att få till dem - och att få dem att passa bra ihop med resten av allt du vill göra.


Träning

Stark höft, rumpa och core är viktiga nycklar till friska knän - här är sex enkla övningar som snabbt och effektiv tränar igenom det du behöver!Nyhet

I höstas imponerade Maria Larsson när hon vann Lidingöloppets 3 mil på 1:56:54. Men långdistans får vänta några år till för nu är det 3000 meter hinder som gäller. En distans där hon i veckan satte personbästa med över 10 sekunder och med tiden 9:39.96 kvalade in till friidrotts-VM i London.


Nyhet

Under våren imponerade David Nilsson när han blev bäste europé i Hamburg Marathon och VM kvalade med sin personbästa tid på 2.15.40. Efter maran i Hamburg har David tävlat flitigt och det med stor framgång. Nu ligger fokus mot VM loppet i London.
Nyhet

Det blev som väntat Tjalves Frida Södermark och Götas André Rangelind som vann 100 km SM som avgjordes i samband med SM veckans sista dag.


Träning

Ett millopp ställer stora krav på styrka, uthållighet och snabbhet - långdistanslöparens heliga treenighet. Här följer två träningsprogram, ett för nybörjare och ett för medelgoda löpare, som hjälper dig att klara av ett millopp som Midnattsloppet på bästa sätt.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

26 jul
Öland
29 jul
Falkenberg
29 jul
Åre
29 jul
Åre
30 jul
Åre
Se alla våra rekommenderade lopp