Förstasidan | Runner's World
rw.se_sitelogo_new_black

Rekordsnabbt av David NilssonSzalkai: Så maxar du farten med roliga intervaller

Har du inte tränat så mycket löpning i vinter, eller har din träning mest bestått av distansrundor? Då är det läge att få lite extra fart genom att springa skonsamma, enkla och roliga intervaller. Vilka intervaller ska vi välja? Ja, förslaget blir 40-sekundersintervaller – precis lagom långt för alla!


Så klarar du utförsbackarna i Stockholm Tunnel Run

På lördag springer över 33 000 löpare Stockholm Tunnel Run Citybanan. Så här gör du för att springa utför i full fart – utan att förstöra lår och vader på den backiga banan.


Peak Performance söker testlöpare – ansök i dag!

Nu har du chansen att tycka till och komma med feedback på två nyheter från Peak Performance: löparjackan Accelerate och löpartightsen Block.


Spring din första mil!

Har du precis kommit i gång med löpningen men känner ändå att du vill ta träningen ett steg längre? Då är det en bra idé att anmäla sig till ett millopp. Här hittar du både loppförslag och några råd för hur du kommer till start i bra form.
Rekord i debut av Sarah Lahti

I fjol förbättrade Hässelbys Sarah Lahti det svenska rekordet på 10000 meter två gånger. Nu har Sarah slagit svenskt rekord igen, och denna gången skedde det i hennes minst sagt imponerande debut på halvmaraton sträckan i New York loppet United Airlines NYC Half Marathon på Manhattan.


5 trailpass som gör dig till en snabbare landsvägslöpare

Att blanda löpträning i terräng med pass på asfalt kan hjälpa dig att bli starkare, mer allsidig, öka din syreupptagningsförmåga och minska risken för skador.


Ladda fler

Få vårt nyhetsbrev

Loppkalendern

01 apr
Stockholm
08 apr
Kalmar
14 apr
Brösarp
15 apr
Brösarp
22 apr
Stockholm
Se alla våra rekommenderade lopp